Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jár ilyenkor a pasik fejében?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár ilyenkor a pasik fejében?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú aki egy intézményben útbaigazítást adott és közben tetőtöl talpig végigmért a cipőmig, mosolygott, kicsit zavartnak látszott?

Én 17 vok. Ő 23-24 lehetett. Nem tudom.

Nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent, mire gondolhatott éppen. (Én pl egyáltalán nem vonzódom a nálam jóval idősebbekhez.)

2016. aug. 20. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért egy 23-24 éves srác még nem "jóval idősebb" nálad, de nem is értem, hogy ez hogy jött ide amúgy.

Ami a srácot illeti, valószínűleg tetszettél neki, ezért vizslatott át téged alaposan, és ezért jött zavarba a közeledben.

2016. aug. 20. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted mire gondolhatott? :D Egyértelmű.
2016. aug. 20. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Látta rajtad hogy a pawakat szivod
2016. aug. 20. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
tetszettél neki :D
2016. aug. 20. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát értem :D ezek szerint nem negatív volt a véleménye rólam. Sajnos néha pesszimista vagyok, arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért nézett meg ennyire xd mert valami gond van velem..

Igen én a nálam 6-7 évvel idősebbeket túl nagy korkülönbségnek látom. Az ő szemében egy kis tini csaj vok nem? :D még alakulatlan

2016. aug. 20. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!