Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár ilyenkor egy férfi fejében?
Figyelt kérdés
Csípem, ő is engem. Ő húzta ki belőlem, de megdumcsiztuk, hogy nem lenne jó, ha egy párt alkotnánk.
Megkérdeztem, miért akarta tudni, hogy fontos-e nekem, ha úgy is mindegy?
Azt mondta, ha hazugságot akarok hallani, megválaszolja, de inkább hallgatna, jobb az.
Na most ebből ti mit értettek?
2015. aug. 6. 21:13
2/7 anonim válasza:
barátnője van, és szívesen szeretkezik veled a kötelező körök után.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Nem volt részeg
2. nincs nője
2015. aug. 6. 21:36
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem akar elköteleződni, vagy csak szívesen megdugna, de ennyi, és ezt nem akarta bevallani...
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, de ehhez nem kell tőlem hallani, hogy bírom. Érezte, de ő azt akarta, hogy momdjam ki. Fontos volt, csak nem értem, miért.
2015. aug. 6. 21:39
6/7 anonim válasza:
reggelig meglesz a válasz (vagy nem)
7/7 anonim válasza:
Mert ha bírod, könnyebben meg lehet fektetni.
Egyébként tök mindegy, ne is gondolkodj ilyeneken, hogy mit miért kérdez, valószínűleg nem fogtok egy párt alkotni, ha megmondta, hogy nem lenne jó ötlet. Foglalkozz más sráccal, van még ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!