Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illene bocsánatot kérnem?
Kb 2 éve sokat beszélgettem egy csajjal, bele is szerettem, de végülis nem lett semmi közöttünk, a beszélgetés is abbamaradt..
Jó sok idő eltelt anélkül, hogy gondoltam volna rá (több mint 1 év az utolsó beszélgetésünk óta), de szombaton ő is ott volt a buliban, ahol én. Valamiért (fogalmam sincs miért) a buli elején elöntöttek az érzelmek vele kapcsolatban és facebookon elég csúnya sértést írtam neki. Utána hajnalban még volt egy kis vitatkozás (szintén facebookon), és végülis teljesen random elhívtam randira, amit nem tudott mire vélni, ezért lezártuk a beszélgetést. Fogalmam sincs mi ütött akkor belém.. már rögtön nagyon megbántam, de túl makacs voltam bocsánatot kérni.. Viszont azóta kb nem tudok aludni sem, olyan rossz érzésem van... Ő nem ilyennek ismert meg és én sem szeretném, hogy egy hangulatingás miatt azt higgye, hogy bunkó lettem azóta..
Gondoltam bocsánatot kérek, de fogalmam sincs mivel magyarázzam a dolgot, mert konkrétan oka sincs, hogy miért írtam ezt. Több gondolatom miatt pszichológusra van szükségem, hangulatingadozásaim vannak, néha drogozok és szerintem személyiségzavaros is vagyok. Ezzel magyarázható, de nem szeretnék a szemében olyannak tűnni, mint aki minden apróság miatt elkezd sírni és sajnáltatja magát.
Mit tegyek?
16F a csaj is 15-16 körül van.
Élőben max évente egyszer futunk össze, tehát mindenféleképpen neten kell ráírnom.
írd le neki, amit érzel
biztosan jól fog neki esni, hogy bocsánatot kérsz
ne hagyd, hogy elússzon ez az egész, ha neked fontos
egyébként szerintem neked az is jó lenne, ha már egy barátoddal beszélnél ezekről
tudom régi kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy mire döntöttél, kérlek írd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!