Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hisztizik? Bocsánatot kéne ezért kérnem?
A barátom mindenre kitérő, elódázó választ ad. Talán/lehet/meglátjuk/majd ahogy alakul. De tényleg mindenre! Az egyszerű - elmenjünk a hétvégén valahová? - majd meglátjuk/lehet/nekem mindegy.
Elkezdett már roppant módon zavar, hogy nincs semmire határozott válasza, sőt ha én elfelejtek valamit akkor ő rámförmed, hogy de mondta, mi az hogy elfelejtem és kb kioktat?! (az ő dolgait is nekem kell megjegyezni, plusz van rengeteg minden a fejembe). De ha ő felejt el valamit akkor az jól van, el kell nézni.
Betelt ezzel a pohár és a héten a következő szavakkal megmondtam neki (telefonon): ne haragudj, de elég zavaró, hogy nem tudsz határozott választ adni a kérdésekre és elég rosszul esik az is hogy ha te felejtesz el valamit, azzal nincs semmi gond, sőt én vagyok a hibás, hogy nem emlékszem rá magamtól, de ha én véletlen egy dolgot elfelejtek, ami kis dolog, egyből leveszed a fejemet.
Ekkor annyit mondott: akkor bocs - és letette a telefont. Azóta flegma, nem veszi fel a telefont sokszor, azt várja szerintem hogy bocsánatot kérjek... Én ezt nem érzem jogosnak.
Biztosan. Én is kiakadnék,ha sosem tudna értelmesen,határozottan rábólintani vagy nemet mondani valamire.
Amúgy ez az elfelejtős dolog tudom milyen,ha ő elfelejti az nem gond,csak az,hogy én miért nem jegyeztem meg. :D
Ha akarnál sem tudnál bocsánatot kérni ha egyszer nem veszi fel. Hagyd a gyökeret.
29/f
"Üzenet a középkorból" című rovatunkat hallották.
Semmi se jó, mi? Ha ilyen az sem, de ha hitlerként ragaszkodik az álláspontjához az sem.
Ahogy elnézem valami olyasmi lenne az elvárás, hogy legyen vleménye DE ha a csajnak más akkor instant álljon át, mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!