Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan hisztizik? Bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hisztizik? Bocsánatot kéne ezért kérnem?

Figyelt kérdés

A barátom mindenre kitérő, elódázó választ ad. Talán/lehet/meglátjuk/majd ahogy alakul. De tényleg mindenre! Az egyszerű - elmenjünk a hétvégén valahová? - majd meglátjuk/lehet/nekem mindegy.

Elkezdett már roppant módon zavar, hogy nincs semmire határozott válasza, sőt ha én elfelejtek valamit akkor ő rámförmed, hogy de mondta, mi az hogy elfelejtem és kb kioktat?! (az ő dolgait is nekem kell megjegyezni, plusz van rengeteg minden a fejembe). De ha ő felejt el valamit akkor az jól van, el kell nézni.

Betelt ezzel a pohár és a héten a következő szavakkal megmondtam neki (telefonon): ne haragudj, de elég zavaró, hogy nem tudsz határozott választ adni a kérdésekre és elég rosszul esik az is hogy ha te felejtesz el valamit, azzal nincs semmi gond, sőt én vagyok a hibás, hogy nem emlékszem rá magamtól, de ha én véletlen egy dolgot elfelejtek, ami kis dolog, egyből leveszed a fejemet.

Ekkor annyit mondott: akkor bocs - és letette a telefont. Azóta flegma, nem veszi fel a telefont sokszor, azt várja szerintem hogy bocsánatot kérjek... Én ezt nem érzem jogosnak.

2016. márc. 4. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Üzenet a középkorból" című rovatunkat hallották."

-->A középkori kultúra, de már részben az ókori is egy bizonyos értelemben jóval magasabb szintű volt, mint ami itt folyik a 21. században. Elég csak Szókrátész beszélgetéseire vagy Blaise Pacal gondolataira fókuszálnunk. A mai pasik egy része teljesen el van puhulva, például ez a hiszti übergáz. És aztán csodálkoznak, hogy a csajok egy idő után lelép tőlük rosszabb esetben alacsony tekintélyű nőket tudnak összeszedni, vagy össze sem jön a dolog egy csajjal sem. Akárhogy is vesszük, azok a fickók, akik sikeresek a nőknél mindig férfiként viselkedtek, a hiszti sosem tartozott a világukhoz, ellenben a gondolkodás és a kiegyensúlyozott problémamegoldó készség igen.

2016. márc. 4. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez a lovagiasság meg ilyen baromságok, csak tündérmese. A középkori átlagember a parasztság volt meg az ilyen városi kisiparosok. Meg katonák.

De a "lovag" nem ilyen csillogó páncélos, frissen borotvált izomember, hanem inkább Sandor Cleagne szerű szófukar kissé darabos alakok voltak. A sima katonák meg bunkók. A parasztok meg igénytelenek.

2016. márc. 4. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:

"Ez a lovagiasság meg ilyen baromságok, csak tündérmese. A középkori átlagember a parasztság volt meg az ilyen városi kisiparosok. Meg katonák"

-->Nem arról beszéltem, hogy a középkor teljes mértékben jobb volt, hanem arról, hogy bizonyos értelemben volt az. Az ókorban és a középkorban ugyanis még felléptek olyan egyéniségek, akik gondolkodni tanították az embereket, Szókrátész például évezredekre hatást gyakorolt. A mai világ azonban a média körül forog, és többek közt ennek köszönhető az is, hogy a férfiak [egy része] el van puhulva, nem is tudja, hogyan kell viselkedni, hanem olyan alapon utánozza a nőket, hogy ha azok megtehetnek bizonyos dolgokat, akkor ő miért ne tehetné meg. Mert ha egy nő hisztizik, akkor egy pasi miért ne tehetné meg - gondolják a 21. századi pacákok közül sokan.

Erre csak annyi a válaszom, hogy szemléljék a párkapcsolatokat az evolúcióbiológia fényében. Az emberré válásunk során sok minden változott, de az ősi ösztönök ugyanúgy megmaradtak a férfiakban és a nőkben egyaránt. A nőstények azokkal a hímekkel vonultak el, akik erősebbek voltak, nem pedig a gyengékkel. Megnyugtatlak, hogy ez az ösztön ma ugyanúgy benne van a nőkben, ezért van az, hogy egy hisztis pasi mellett egy nő hosszú távon nem tud megmaradni. Ez egyszerű biológia.

2016. márc. 4. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Remélem a férfiaskodó mindenért tüntetgető femnistikát is elítéled akkor. Akik pont ellenkezőjét mondjá: h a férfianak lehet, nekik is lehessen.

2016. márc. 4. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Jáááj!

Ez nem férfi, hanem királyfi.

Ha nem rúgja senki csárdás mód valagba, sose lesz belőle király. (Nojó... lehet, hogy még akkor se.)

Kűdd el a szájbatekertbe, amilyen durván csak tudod. Ha ettől sem tér észhez, akkor felejtsd is el.

2016. márc. 4. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

@17:56-os:

Amennyire ismerem a feminista mozgalmat, annyit tudok róluk, hogy eredetileg a nők jogaiért alakultak meg. Ez meg is valósult, hiszen a csajok is megkapták a jogokat, ma szavazhatnak meg minden. Szemben az ókorral, ahol még az olimpiára sem engedték be őket.

Ami ma feminizmus, annak nincs értelme, mert a feminizmus elérte a célját. Teljesen elhatárolódom tőle, de nem csak én, hanem a gondolkodó nők is, lásd itt:

[link]

Nem támogatom sem a nőies pasikat, sem pedig a férfias nőket.

Egy nő legyen nő, a férfi meg legyen férfi. Ez az ideális társadalmi modell.

2016. márc. 4. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak se sok értelme van. Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen ember nem tud változni. Pár éve volt egy párom, akinek még a munkájával kapcsolatos határidőit is nekem kellett figyelni, mert annyira önállótlan volt és feledékeny, hogy nem ment neki. Párszor szóltam neki, hogy semmi közöm hozzá, oldja már meg, de ilyenkor én voltam számára a negatív.
2016. márc. 4. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:

O ilyen szemelyiseg. Az en baratom is ilyen. En megoldottam ezt: nem kerdezek, hanem en csinalom a programokat. Mindig az van, amit en akarok. Nagyon elvezem!

Igy allj hozza. Kerj most bocsanatot, h utana mindig az legyen, amit Te akarsz.

N

2016. márc. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!