Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van egy fiu?
Van egy fiu(13èves osztàlytàrsam)nekem nagyon tetszik(kisvarsoban elunk) szuleink mikor mi meg nem szuledtunk meg egesz joban voltak. az osztalyba szèpsègi lista van a lanyokrol en nàla 17ből 6. Vagyok (1 a legjobb baràtnőm) szerintem sokszor kozdtunk tobb van mint "barat" minden este hajnalig chatalunk es nem ugy mint egy "baràt" (sokszor bamul bar nekem ezzel semmi bajom nics)
Ő ugy tudja aszt "mondom" neki hogy en egy masik srcba vagyok szerelmes (nèv szerint meg szoktam nevezni mert nem ismeri) segìtsetek kerlek nekem nagyon bejön (èn 12èves làny vagyok)
Küldj neki jeleket, amiből tudni fogja hogy tetszik neked. Mosolyogj rá, éreztesd vele hogy nem csak baráti szinten szeretnél lenni vele. Az is egy opció ha pl kettesben vagy vele elmondod neki hogy tetszik, vagy megkérdezed, hogy mi a véleménye rólad meg hasonlók :)
H nem akar többet barátságnál, találsz majd mást ;) Csak kitartás!
Ja és ami fontos...soha ne éld bele magad előre semmibe, mert akkor jobban fog fájni ha nem jön össze! (Ezt tapasztalatból mondom) ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!