Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Szoval az tortent, hogy 1 hete egy buliban megismerkedtem egy lannyal es nagyon megtetszett. Aznap este elkerte a pulcsim es amikor mentem volna el nem akarta visszaadni majd abba maradtunk, hogy talizunk es visszaadja. Viszont nemreg lemondta a talit mert beteg lett. Igy csak facebookon tudunk beszelni, bar o sosem ir de multkor szoba jott a pulcsim es mondta h hordani szokta. Szerintetek bejovok neki vagy csak jatszadozik ?2016. okt. 14. 22:59
1/1 anonim válasza:
Játszadozik. Legalábbis, volt már velem ilyen többször is, és erre a következtetésre jutottam végül mindig. Viszont lehet te pont kifogtad azt, aki nem csak játszik. Ezt neked kell eldöntened, mert 2 fajta lány van...:))
Ne haragudj, de erre nem lehet konkrét választ adni, ismerd meg és döntsd el te magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!