Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Mit csináljak? 15f
Figyelt kérdés
A volt osztályomban volt egy lány, aki 2 évig tetszett. Aztán ezt elmondtam neki a suli vége előtt, és kiderült, hogy én is tetszettem neki. És majdnem össze is jöttünk. Találkozgattunk, beszélgettünk, de ő nem nagyon akart semmit se mondani... Pedig állítólag tetszettem neki. De igazából minden jó volt. Aztán megijedtem. Mert ő megölelt, (többször is) én meg rájöttem, hogy ahhoz hogy barátnőm legyen, túl éretlen vagyok... Tetszik, meg minden, de nem vagyok belé szerelmes. Mégsem akarom hagyni, mert nagyon rendes lány.
Egy ideje nem is beszélünk, mert nem tudunk egymásnak mit mondani... Mit kéne tennem?? Köszi a válaszokat!!
(én 15f ,ő 15l)
2016. okt. 14. 19:34
1/5 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy még nem érzed késznek magad egy kapcsolatra. Ha tényleg olyan rendes, akkor meg fogja érteni
2/5 anonim válasza:
Szerintem az a legtisztább ha elmondod neki, hogy nem állsz készen egy kapcsolatra. Jobb tudni a biztosat mint kételyek között élni.
3/5 A kérdező kommentje:
És utána? Mert nem akarom veszni hagyni a kapcsolatunkat!!
2016. okt. 14. 20:00
4/5 anonim válasza:
Én nem hagynák veszni egy ilyen lehetőséget. Ha tényleg ennyire jóba vagy a lánnyal, tedd félre a félénkséget és próbàlj meg kapcsolatba lépni vele.
5/5 anonim válasza:
Szerintem járjatok el randizni, és keressétek a közös témákat (pl. filmek, zenék, kaja, ilyesmi)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!