Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavar engem? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar engem? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztàlyomban. Szèp fiù, így hàt rengeteg làny szerelmes belè, de õ sosem akar jàrni egyikkel sem, mèg a szèp 'vagàny' csajokkal sem. Mindegy....

Èn ezt a fiut baba korom òta ismerem, màrmint sokszor àt vittek hozzàjuk jàccani a kockàkkal, a szüleink is nagyon jòban vannak, a leckèket is együtt beszèljük meg, ès èn nem vagyok szerelmes belè! Olyan mintha a bàttyàm lenne. Szò szerint.Meg amúgy is valamifèle rokonok vagyunk.

Van egy làny az osztàlyomban, aki mindig nagyon is idegesített. Sosem bírtam. Ez a làny szerelmes a fiúba. Mellette ül a suliban, mert mellè ültette a tanàr, mert kikövetelte (màrmint tetette hogy beteg, közben nem volt az, mert aztàn semmi baja nem szòvoès nagyon ragad a fiùhoz. Nagyon kikumatja hogy szerelmes belè, nagyon rànyomúlòs. A fiúnak tudom hogy nem tetszik, de akkor is zavar ez az egèsz! Mondom hogy a fiú olyan mintha a bàttyàm lenne! Szoval nem vagyok fèltèkeny ilyesmi. Úgyhogy egyszerûen nem èrtem hogy mièrt zavar az hogy rànyomúl. Sõtt az is zavar ha akàrmelyik làny rà nyomùl a: 'vagàny' lànyok. Egyetlen lànynàl nem zavar, a legjobb baràtnõmnèl! Mit tehetnèk? Mit tegyek? Mit tegyek hogy ne zavarjon? Egyàltalàn mièrt zavar? Lètszi ne írjatok negatív vàlaszokat! Ès elõre is köszi a vàlaszokat!

2016. okt. 14. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy èn nem vagyok szerelmes belè, vèletlenûl sem akarnàk jàrni vele!
2016. okt. 14. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Elnèzès a helyesíràsi hiba miatt, csak siettem.
2016. okt. 14. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
mert fontos neked, és nem mindegy hogy kivel jön össze. Viszont tudod, hogy a legjobb barátnőd megbecsülné. Ezért
2016. okt. 14. 17:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Van benne valami :-D
2016. okt. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!