Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar engem? Többi lent
Van egy fiú az osztàlyomban. Szèp fiù, így hàt rengeteg làny szerelmes belè, de õ sosem akar jàrni egyikkel sem, mèg a szèp 'vagàny' csajokkal sem. Mindegy....
Èn ezt a fiut baba korom òta ismerem, màrmint sokszor àt vittek hozzàjuk jàccani a kockàkkal, a szüleink is nagyon jòban vannak, a leckèket is együtt beszèljük meg, ès èn nem vagyok szerelmes belè! Olyan mintha a bàttyàm lenne. Szò szerint.Meg amúgy is valamifèle rokonok vagyunk.
Van egy làny az osztàlyomban, aki mindig nagyon is idegesített. Sosem bírtam. Ez a làny szerelmes a fiúba. Mellette ül a suliban, mert mellè ültette a tanàr, mert kikövetelte (màrmint tetette hogy beteg, közben nem volt az, mert aztàn semmi baja nem szòvoès nagyon ragad a fiùhoz. Nagyon kikumatja hogy szerelmes belè, nagyon rànyomúlòs. A fiúnak tudom hogy nem tetszik, de akkor is zavar ez az egèsz! Mondom hogy a fiú olyan mintha a bàttyàm lenne! Szoval nem vagyok fèltèkeny ilyesmi. Úgyhogy egyszerûen nem èrtem hogy mièrt zavar az hogy rànyomúl. Sõtt az is zavar ha akàrmelyik làny rà nyomùl a: 'vagàny' lànyok. Egyetlen lànynàl nem zavar, a legjobb baràtnõmnèl! Mit tehetnèk? Mit tegyek? Mit tegyek hogy ne zavarjon? Egyàltalàn mièrt zavar? Lètszi ne írjatok negatív vàlaszokat! Ès elõre is köszi a vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!