Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar a sárga fog egy kapcsolatban?
Szerintem a sárga fog elrontja az emberek mosolyát és engem zavarna..Volt már sárgás fogú barátom, és nagyon sárga fogú fiú aki fel akart szedni,és zavart hogy olyan erős sárga a fogainak a színe. Nem a halvány sárgáról beszélek,hanem pl ilyenről:
És légyszi ne kössetek bele hogy hófehér fogú fiúra várhatok..Tudom hogy csak fogfehérítéssel érhető el,ami tönkre teszi a fogzománcot.Én se vagyok oda a fogfehérítésért. De azért a nagggggyon sárga már taszító.nekem:)
Ez a kép szerkesztett, de el tudom képzelni mire gondolsz... :D Én apróságokba ritkán kötök bele, de ez már összefügg az ápoltsággal, amit viszont elvárok legalább egy minimális szinten. Ennyire sárga foga annak van, aki naponta egyszer sem hajlandó megmosni, vagy cigizik, amit megint csak undorító szokásnak tartok. :D Tehát én azt mondom, hogy teljesen jogos, ha ez már taszít, ebbe én is belekötnék.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!