Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? ->

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? ->

Figyelt kérdés

14/L & 14/F

Ma a suliban a lanyok kimentek a teremből szünetben es en maradtam csak egyedül lany egy par fiúval ... es az egyik fiu régebben tetszett nekem de mar nem! És kivette a telefonomat a hátsó zsebembol es odaadta egy masik fiúnak... és én meg elkezdtem utogetni hogy adja vissza ő pedig felemelt és ra ültetett egy asztalra es azt mondta hogy csinaljam (röhögött kozbe) leszálltam az asztalról es megint beleutottem... es ra csapott a fenekemre es sokszor csinálta mar ezt -.- végül vissza adta a masik fiu a telom. És amikor mentem haza megakart ölelni en pedig elloktem magamtól es rautott megint a fenekemre. És hat azt kétlem hogy bejovok neki mert sok lánnyal beszel mindig , igaz 10/9-et adott abban a lájkolos szarban. Meg rengeteg barátnője volt mar. Nekem igazából nem tetszik már egyáltalán. De mi a véleményetek rola? 😬 Kicsit gázos volt ez az egesz...

#Ütögettem
2016. okt. 14. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle? :D
2016. okt. 14. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:

legszívesebben meg...na téged.

Tudod, most tobzódnak a hormonok.

2016. okt. 14. 14:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat neha mondta mar h megb...lak de azt csak viccből mert tonkretettem valami füzetét.
2016. okt. 14. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolta
2016. okt. 14. 15:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy megb...na?😂 Lol... meg ha olyan jo csaj lennek🙄😂😂
2016. okt. 14. 15:51
 6/11 NudliHercegnő ***** válasza:
Ezért kb már feljelenthetnéd. Nagyon ízléstelen amit csinált.
2016. okt. 18. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez megtörtént velem is

De kiderükt,hogy tetszem neki és nem lehet levakarni se semmi az volt a szerencsém,hihy utána lett barátom

2016. okt. 18. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Fogd fel: Ebben a korban nem az számít, hogy jó csaj vagy-e vagy sem, csak legyen lyukad.
2016. okt. 18. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen,hogy megb@.szna..én is megtenném
2016. okt. 18. 17:39
 10/11 A kérdező kommentje:
De igazából neki az is számít hogy jó csaj e vagyok.. ma ugyan ezt csinálta😒
2016. okt. 19. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!