Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez féltékenység...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jávor Dávid kérdése:

Szerintetek ez féltékenység nállam vagy mi?

Figyelt kérdés

Na hat az a szitu h ma én nem mentem suliba mert volt dolgom meg kérdeztem a barátnőmet h jön e oda ahol fel szokott szlni csütörtökönként ő azt válaszolta h nem mert kocsival viszik haza.mondtam neki h jólvan akkor mennyél azzal nyugodtan.mert igazából tegnap az volt meg beszélve h ma találkozunk ha végzett a sulib.meg kérdezte h haragszok e rá mondtam neki h nem nem haragszok.jo mondom akkor el megyek veszem magamnak egy hellt erre mit látok h azzal a f***al megy oda ahol szokott felszálni.

Nekem ez természetesen nagyobszarul esett mivel azt még el fogadtam h korábban megy haza de h azzal a kölyökkel mászkált az még szarabbul esett most nem tudom el dönteni h Ennyire féltékeny vagyok vagy mi!? Mert tényleg szarul esett mikor meg láttam őket

Mit tegyek segítsetek mondjam el neki h mennyire szarul esett vagy támadjam le azt a faszt h mit akar a bárátnőmtolöl???

Bocsesz h hosszulett nagyon köszönöm ha el olvastad és válaszoltál is rá

2016. okt. 13. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki az a "f***"? Ismered? Vagy a barátnöd exe? Írd körül.
2016. okt. 13. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:
A barátnőm tetszett neki vagyis kedden azt mondta de nem hiszek neki mármit a srácnak mert tudom h igen is tetszik neki.am az oszitárunk mivel egy osztályba járunk minda ketten én 15 ő 15/l
2016. okt. 14. 06:16
 3/3 anonim válasza:

Lehet keson valaszolok de azert hatha!:)

Szerintem nem te vagy tul feltekeny!

A csajjal(baratnoddel) ulj le beszelgetni, es mondd el neki hogy ne hazudjon neked, megerted ha massal is akar talalkozni, vagy ha nem akar veled talalkozni mondja meg es megbeszelitek a helyzetet, de nem jo ha hazudozik, hogy hamarabb megy kocsival megy blabla, mert tonkreteszi a kapcsolatotokat!

Remelem sikerul megoldani!

2016. nov. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!