Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek féltékeny lett,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltékeny lett, es ezert csinált ilyeneket?

Figyelt kérdés

Most 8.-os vagyok. Hetedik félévétől kezdve tetszim egy fiú, akivel hetedik első flébe nagyon joba voltam, csomót hülyeskedtünk, meg szivattuk egymast meg minden, aztán olyan március körül az egyik (volt) barátnőm, azt mondta hogy szerinte túlságosan nyomulok ( egyébként rohadt bunkó volt), mert mindig mondok neki valamit ( a többi fiúval is pont ugyanannyit beszéltem, de ezt nem ugy kel elképzelni, hogy valami izé vagyok, mert van olyan lány, aki ezerszer jobban jóba van a fiúkkal és ő se az, meg majdnem minden lany beszélt a fiúkkal siman az osztálybol, csak ez a volt barátnőm annyira antiszoc hogy nem szol hozzá a fiúkhoz), meg fizikán meg bioszon, mindig úgy ültünk hogy én meg a legjobb barátnőm és melletünk a fiú, meg a haverja, es mi választhattuk az ülésrendet. De egyebkent nem csak mi ültünk mindig melléjük, hanem ha mi mar ott ültünk, akkor ők is mellénk ültek szval nem csak mi válssztottuk. És kérdeztem, hogy szted ezen hogy lehetne segíteni? Erre elkezdi hogy hát ugy is lehetne, hogy ő ( vagyis a volt barátnőm) meg egy másik barátnőm, helyet cserélnek velem meg a legjobb barátnőmmel, és akkor ők ülnek a fiúk melett. Meg egy csomószor kicsit leégetett a fiú előtt, meg mindig hangosan beszélt rola, meg elszólta magát, meg ilyenek. És egyebkent az a fiú 7. Elsò félévébe előttem ült, meg a volt barátnőm előtt, és mindig hátrafordult, de szinte csak velem beszelt, es velem hülyéskedett, és szerintetek elképzelhető hogy ezért féltékeny lett a barátnőm, és ezért nem akarta hogy összejöjjünk, es ezert mondott ilyeneket? Vagy inkább más állt a háttérben? Veletek volt már hasonló?

Egyebkent az tudni kel, hogy elvileg neki egy másik fiú tetszett, de rola sose beszélt csak az "enyémről" (ha mondhatom így), és egyebkent NEM ezert vesztem össsze vele, hanem más miatt, mielőtt valaki kitérne erre.

És még az is fontos, hogy ténneg egyáltalán nem nyomultam, mert amikor ezt a sztorit elmeséltem a barátnőimnek, ők is teljesen kiakadtak, meg mondtak hogy egyáltalán nem, meg ténneg semmi mást nem csináltam, csak nevettem a viccein amit NEKEM mondott, NEM kezdeményeztem a beszélgetést, meg néha viszzaszóltam valamit, hogy ne csak engem szivasson.

Ja és még utolso megjegyzés: azóta azzal a fiúval sajnos nem nagyon beszélek, mert hülye voltam,és megfogadtam a volt barátnőm tanácsát, és bunkóztam vele, meg nem beszéltem vele, és mostmar el jutottunk arra a szintre, hogy még a legbénább fiúval is többet beszélek mint vele :'( jó azer sokszor nézzük egymast, meg ilyenek, de na nem olyan mint régen. ja, es egyebkent az is lenne a kérdesem, hogy hogy lehetnék újra jóba ezzel a fiúval? Nem úgy hogy járjak vele, hanem csak barátilag. A többi kerdes meg feljebb van, előre is köszi :)

2016. okt. 12. 23:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, a helyesírasi hibákert mar késő van :(
2016. okt. 12. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit nehezemre esett megérteni amit írtál xd a lány féltékeny, valószinűleg tetszik neki az a srác akivel jóban akarsz lenni. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, egyszerűen ne foglalkozz vele. Ha benő a feje akkor majd felfogja hogy nem csak lány barátaid lehetnek. Addig viszont felesleges rágódni rajta mert még úgysem fogja fel. Azért beszélj vele többet mint a fiúkkal, hátha észreveszi hogy ő ugyan úgy a barátod marad akkor is ha jóban vagy a fiúkkal.

A fiútól kérj bocsánatot és mond el neki hogy csak azért bunkóztál mert a barátnőd féltékeny a barátságotokra, és nem akartad egyikőjüket sem megbántani. Meg fogja érteni.

2016. okt. 12. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi ha erthetetlen :( egyebként azzal a barátnőmmel már összevesztem ( írtam is asszem a szövegben, csak kehet hogy nem vokt érthető) de NEM ez miatt, hanem, mindegy az más téma, szval vele mar nem nagyon tudok beszélni, de köszi nagyon a válaszod! :)
2016. okt. 13. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szivesen :) sok sikert
2016. okt. 13. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért nem írtál helyesen mert már késő volt?xD
2016. okt. 13. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó, naaa :D úgyértettem, hogy a szavakat azer írtam el mer késő volt ( nem arra hogy most a száll-ot 1 l-el vagy 2 l-el írtam), csak ezt se sikerült normálisan megfogalmaznom, mer késő volt :P
2016. okt. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!