Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Mi ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mi ez?

Figyelt kérdés

volt egy fiu akivel egyutt voltam es o kulfoldon lakott mikor elkezdtunk beszelgetni. 2honapig ugymond vartam ra es nekem azt mondta hogy miattam jottek vissza haza a csaladjaval, ebbol nem tudom mi az igaz de ez mindegy. hetente talalkoztunk 4-5x ez ugy meg 4 honapig ment. aztan megvaltozott egyszer mert osszeveszett az anyjaval es elment otthonrol 4napig egy baratjaval volt hotelbe. en biztam benne teljes mertekbe egyszer se fel sem merult bennem egy olyan gondolat hogy megcsal vagy akarmi. ezen a heten fekudtunk is le, o vette el a szuzessegem es en megmomdtam neki hogy en eletembe mas fiut mar nem.is akarok mert amugy is ugy terveztem eletembe csak 1 fiuval fekszek le. na es amiota eljart tobbszor a baratjaval hazudott nekem sokszor hogy hova ment meg mit csinal meg kivel, ugy vettem eszre attol kezdve mar nem is annyira erdeklem mint ezelott es akkor mar felmerult bennem hogy megcsal-e es hat.. azutam ra nem sokkal ossze is vesztunk ebbol es pont benne voltam a facebookjaba es lattam ahogy irta a baratjanak hogy "mindenki tudja megb*sztam azt a csajt" szoval igen meg is csalt. mikor ra kerdeztem le tagadott mindent, de az a lany meg elmondta hogy igen igy volt. szakitottam vele. ra par honapra allandoan hivogatott privat szamrol meg szorakozgatott velem meg celozgat facen a kiirasaiban.. akkor o az elejen szerethetett aztan mar nem? vagy sosem? mai napig eszembe jut mindennap pedig ennek mar 5 honapja hogy vege gyakran felidezem magamban a regi rossz es jo emlekeket. mikor szakitottunk 1 hetig mindennap sirtam de mar nem mar csak vissza gondolok a dolgokra.. de ha ra gondolok akkor szemelyszerimt nem amiket csinalt, akkor csak haragot es duhot erzek. valahogy azert meg is hianyzik egy kis szinten..

17/l

2016. okt. 11. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Be akart húzni egy strigulának, és voltál olyan naiv, hogy hagytad.
2016. okt. 11. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak nehogy visszatérj az Ő "áldott karjaiba".

Rendes lány lehetsz, de nagyon sajnálhatod, hogy odaadtad neki a szüzességedet.

Ilyen elszökünk otthonról meg egyéb dolgok előfordulhatnak, még a legjobb családokban, viták is vannak de a Te reakciód erre, hogy amolyan együtt érző szeretetből lefeküdtél vele lett a te végzeted.

Ha még szűz lennél nem lenne benne ekkora harag, attól függetlenül, hogy ő mit csinál.

Egy mocsok, de a ha vigasztal akkor elmondom, hogy ez nem az egyedüli.

Az Egyesült Államokban ilyen dolgokban bírósági ügyek szoktak lenni, sokszor kirúgják az ilyen gyereket.

Pl; meztelen felvételeket tesz közzé egy lányról, vagy épp ami veled történt.

Én azt tudom tanácsolni, hogy ezentúl légy elővigyázatos, a fiúknak nem kell bedőlni, mert ilyenek mióta világ a világ.

A férfiak nagy részét egy dolog érdekli (s bár én is sok nővel voltam már 21 éves korom ellenére azért ilyet sose tettem volna) s ezt most már te élesben is megtapasztaltad.

Vigyázz magadra, ezer rendes fiút találhattál volna helyette, akik még évekig vártak volna mindenféle szexel, mert egy szerelem nem arról szól.

Ha egy férfit tervez valaki egy életre, akkor az úgy is kell legyen.

Megismerni a lelkét, a világnézeteit, mert lehet, hogy nagy arc de ha rasszista vagy náci...szégyellnéd magad nem? :)

Nem ülnétek be egy mozira mert azt mondja, hogy utálja, hogy ennyi "feka" vagy pejoratívabb értelemben "néger" a főszereplő.

Ami történt az már visszafordíthatatlan.

Egy filmet is megnézhetnél, mennyire mocskos is a férfinép ám sokszor:

Julie kisasszony.

Vigyázz magadra Kisleány :)

Írj privátban ha még kérdésed van..

2016. okt. 11. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
benneD (a haraghoz)
2016. okt. 11. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzáteszek, hogy azért remélem ezentúl tényleg vigyázol magadra, mert minden lánynak kellett volna.

Azt hiszem ha megtaláltad azt a fiút aki hozzád való, tiszteli a testedet és nem veszekszik a saját édesanyjával akkor egy napon, még ha még néhány évet vársz is Te lettél volna a legboldogabb lány a világon.

Egy esküvő, utána egy klassz összejövetel egy hotel éttermében, lassan lelécel a rokonság, a barátok s Ti maradtok csak ketten.

Lassan leoltják a terem fényeit, látjátok a nyomokat és kikéritek az egyik szoba kulcsát.

Ott pedig megtörténik az aminek az egyszer csak mégiscsak meg kell nem? :)

Na de ezt azért mondom, mert mindezeket egyáltalán nem vesztetted el, de erősnek kell lenned ahhoz, hogy olyan csodálatos élményben legyen mint keveseknek sajnos...

az a srác aki pedig szeretni fog, hidd el mit sem törődik majd ezzel a kisiklással ami most megesett veled.

Rossz dolog történt veled, nagyon fájdalmas de nehogy ebbe a sötét emlékbe kapaszkodj :)

2016. okt. 11. 23:27
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszotokat !! :) igazatok van majd jon olyan aki szeretmi fog tenyleg
2016. okt. 12. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!