Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, szeretem, a barátom, de barátja van és emiatt nem lehet semmi. Eléggé boldogtalan vagyok és ez meglátszik rajtam, de egyszerűen nem tudok mit csinálni, nem tudok úgy közeledni más lányhoz mert nekem ő kell... Alapesetben egy vidám srác vagyok de ha eszembe jut hogy mással van mindig rossz kedvem lesz, és a gond az hogy folyton az eszemben van.. Mit kéne tennem? Tudom nem várhatok örökké, mert az is lehet hozzámegy.2016. okt. 9. 12:11
2/5 anonim válasza:
Felejtsd el azt a lányt. Nem teszel neki jót azzal hogy szerelmes vagy belé és közbe van fiúja mert valószínűleg elveszted örökre a barátságod a lánnyal ha ezen fogsz lovagolni és nem fog a barátodnak tartani mert taszítja őt szerintem az hogy egy fiú akire csak barátnak gondol többet akar tőle mint barátság és úgy hogy van fiúja. Hagyd ne fuss utána mert te fogsz a legrosszabbul kijönni. Felejtsd el őt foglald le magad ismerkedj vagy beszélgess kevesebbet vele sokkal..stb
3/5 anonim válasza:
Voltam én is ilyen helyzetben. Nekem nagyon rosszul sült el a dolog mert nem hagytam békén a lányt ezzel úgy hogy volt fiúja is és végleg megszakadt a barátságunk. Örültem is neki mert így eltudtam őt felejteni végleg és már azóta van barátnőm. Ne gondolj a lányra,ne légy a barátja vagy beszélj vele kevesebbet. Csak magadon fogsz tudni segíteni.
4/5 anonim válasza:
Figyelj. Biztos hogy a lány nem fogja díjazni egyáltalán,tán még megis szakítja veled a kapcsolatot ha ezen fogsz lovagolni meg hajtogatni neki hogy mennyire szereted...stb 2. Tuti hogy mind a 2 megfog utálni téged végleg. 3. Foglald le magad barátkozz,ismerkedj neten akárkivel ezzel a lánnyal beszélgess kevesebbet vagy szakítsd meg vele a kapcsolatot ha jót akarsz magadnak mert ezzel magadat kínzod. Ebben az esetben csak magadon tudsz segíteni és ha kínzod ezzel a lányt akkor 2 emberen is vagy esetleg 3-mon mert gondolom a fiúnak sem tetszik egyáltalán. Szóval ne törődj a lánnyal ha nagyon fontos barátnak tartod akkor nem fogod őt kínozni ezzel és továbblépsz keresel mást vagy kevesebbet beszélgetsz vele hogy ne legyen az eszedben és elfoglalod magad. Hidd el 2 szék közül a földre fogsz ülni ha tovább folytatod ezt és kínzod magad és a lányt illetve a fiúját is vele.
5/5 anonim válasza:
Kezdj el ismerkedni úgy is belefogsz szeretni egy másik lányba hagyd a fenébe azt a lányt ne kínozd magad és őt is ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!