Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Massal van de en meg szeretem, mit tegyek?
Oh, anyám! :) Ha tudnád, mi vár még rád... vagy mások (veled egykorúak, vagy fiatalabbak) mikkel küzdenek meg naponta, hamar elillanna a bánatod - és persze 5-10 év múlva így is fogsz erre visszaemlékezni. Visszasírod még ezeket a gondokat :D
Persze ettől még most nem lesz könnyebb, és valóban szemétség volt, de (bár nem tudom, mennyi idős vagy, csak a tini szekció segít behatárolni) ebben a korban ennél komolyabb, vagy egy életre szóló kapcsolatban nem reménykedhetsz, és nem is kell. Élvezd a flörtöket, szeresd, adj bele mindent, aztán ha úgy alakul, lépj tovább! Ha csak az első oldalt pörgeted itt végig, tele van kétségbe esett tizenévesekkel, akik egy része már öngyilkolna, mert az első szerelem csalódás volt. Nabumm! Kezeld úgy, mint egy havert (nem barátot). Jönnek, mennek - ki hosszabb, ki rövidebb ideig marad. Mégse szakad meg a szíved, ha eggyel több, vagy kevesebb rajongód van fBookon. (és ne forgasd ki a szavaim, nem azt mondtam, h tarts háremet :D)
Hallgasd meg újra a dalt.:D
Vagy keresd a többi verzióit. Ha beleéled magad a szövegbe egy idő után jobb lesz. Nekem elhiheted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!