Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Massal van de en meg szeretem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Massal van de en meg szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt nkm egy fiu az eletemben oriasi sajnalatossagra csak volt...Szo szerint elszeditett,imadott,szeretett,de nm voltunk egyutt,o se akarta es en se. Rettentoen szerettuk egymast,mindig mondta h imad,szeret,es stb..Voltunk egyutt koncerten vegig fogtuk egymas kezet,sirtam a vallan mert Republic volt sztem nm kell reszletezzem :) Egyszeruen o volt az akihez minden erzelmem taplaltam. Meg is csokolt. A szemetlada. Na igen,tudom h rosszul kezdodik. Tegnap bejellentette h szerzett egy masik lanyt. Egyszeruen nem tudom feldolgozni. Es azt is mondta h mar 1 hete van,csak nm akart szolni. Es abban az 1 hetben is mondta h szeret,fogta a kezem,es meg egy talit is betervezett pentekre. Es mielott ezt elmondta ARROL BESZELT H HOGY VARJA. En ezt nem hiszem el. Teljesen darabokra hulltam,nem birom abbahagyni a sirast+a szoban forgo fiu legjobb baratja azt is a szemebe vagta h a lany sokkal szebb nalam. Ennel jobban talan soha semmi nem fajt az eletben. Mit tehetek? Hogy dolgozzam fel? Szerintetek szeretett? Szeret meg? Mit csinaljak h megbanja a tettet? Nagyon szomoru vagyok es rengeteget sirok,jol esne egy gyors valasz.

2016. okt. 4. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta... ráadásul fogadni mernék van vagy 14 éves... Nem érdemes bánkódnod egy ilyen miatt (tudom mondani könnyű). Próbálj meg te is ismerkedni mással, úgy a legkönnyebb felejteni ha találsz valaki normálisabbat.
2016. okt. 4. 19:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :) Szerintem is nagy idiota.
2016. okt. 4. 19:39
 3/16 anonim válasza:

Oh, anyám! :) Ha tudnád, mi vár még rád... vagy mások (veled egykorúak, vagy fiatalabbak) mikkel küzdenek meg naponta, hamar elillanna a bánatod - és persze 5-10 év múlva így is fogsz erre visszaemlékezni. Visszasírod még ezeket a gondokat :D

Persze ettől még most nem lesz könnyebb, és valóban szemétség volt, de (bár nem tudom, mennyi idős vagy, csak a tini szekció segít behatárolni) ebben a korban ennél komolyabb, vagy egy életre szóló kapcsolatban nem reménykedhetsz, és nem is kell. Élvezd a flörtöket, szeresd, adj bele mindent, aztán ha úgy alakul, lépj tovább! Ha csak az első oldalt pörgeted itt végig, tele van kétségbe esett tizenévesekkel, akik egy része már öngyilkolna, mert az első szerelem csalódás volt. Nabumm! Kezeld úgy, mint egy havert (nem barátot). Jönnek, mennek - ki hosszabb, ki rövidebb ideig marad. Mégse szakad meg a szíved, ha eggyel több, vagy kevesebb rajongód van fBookon. (és ne forgasd ki a szavaim, nem azt mondtam, h tarts háremet :D)

2016. okt. 5. 02:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso :D nm ez volt amugy az elso szerelmem,de koszi a biztatast :) El kell felejtenem ezt a nemnormalist XD
2016. okt. 5. 11:37
 5/16 anonim válasza:
2016. okt. 5. 15:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :)))
2016. okt. 5. 17:01
 7/16 anonim válasza:
:)
2016. okt. 5. 17:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Annyira remesen rosz minden nap latni a suliba :(Tegnap csak megjobban osszevesztunk es azt mondta hogy inkabb ne is szoljunk egymashoz
2016. okt. 6. 15:03
 9/16 anonim válasza:

Hallgasd meg újra a dalt.:D

Vagy keresd a többi verzióit. Ha beleéled magad a szövegbe egy idő után jobb lesz. Nekem elhiheted ;)

2016. okt. 6. 17:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Jo :D De mondjuk valojaban en rocker vok,ha vki tud esetleg mondani vmi olyat is :))
2016. okt. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!