Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valojaban nem is szeretem ezt az embert, ha nem szeretnem, hogy massal legyen boldog?
A legtobben az ego akarasat hisszuk szerelemnek.
A feltetel nelkuli szerelem valami egeszen mas, ha ezt erzed, ott valoban el tudod fogadni, hogy massal legyen boldog, ha szabad akaratabol ugy dontott.
#3-as, van ilyen, bar mi sem attol vagyunk boldogok, hogy O mast szeret, vagy hogy massal van, de el tudjuk FOGADNI, amin nem tudunk valtoztatni. Szerintem fontos lenne megtanulnunk feltetel nelkul szeretni, ha masert nem: azt sem tudhatjuk pl., hogy akit szeretunk, mikor kell tavoznia a foldi valosagbol. A feltetel nelkuli szerelem elorevetiti azt, hogy meg biztosan talalkozunk. Ha nem itt-most, akkor egy masik vilagban vagy egy masik eletben. De ez mar spiritualis kategoria.
(#2)
Szerintem a szerelem nem feltétel nélküli. A szeretet igen, de a szerelem elköteleződéssel (ill. ennek igényével), és szexuális vággyal is együtt jár. Ezek pedig kizárják azt, hogy egy szerelmes feltétel nélkül szeressen.
Ha el tudom fogadni, hogy mással legyen boldog, akkor szeretetet érzek - de nem szerelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!