Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz arról, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Mit gondolsz arról, hogy az első néhány randin bár udvariasságból felajánlom, hogy fizetek kettőnknek, de valójában azt szeretném, hogy azt mondja a nő, hogy felezzünk?

Figyelt kérdés
Persze ha nem mondja, nem húzom a számat, és kifizetem, de jobban örülnék a második verziónak.
2015. máj. 17. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha azt szeretnéd, hogy felét ő fizesse, akkor mondd ezt. Én személy szerint úgy állok hozzá, hogy ha felajánlja, akkor én sérteném meg a dolog visszautasításával, mert nyilván úgy hív meg, hogy neki az anyagilag is és morálisan is (nem gondolja azt, hogy kihasználom, ha hagyom, hogy meghívjon egy fagyira) belefér. Ha mégsem így van, akkor ezt mondd, ne szórakozz.
2015. máj. 17. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Ezt nem neked kell ajánlani.

Most azt mondhatom, hogy pár évtizeddel a hátam mögött, tanultam ebből. Van pár bukott randid belőle, de amikor a csajon nem látod a kényszert, hogy ő is fizessen, akkor utána természetesnek fogja venni. Aztán meg el is várja majd. Ezért mihamarabb kell lelépned.Mondjuk 5-10 randi a max, mire szabad pénzt pocsékolni.

2015. máj. 17. 18:50
 3/12 Missi_Key ***** válasza:
100%

... miért nem kéred meg hogy felezzetek, vagy h mindenki a magáét?

bár mondjuk attól is függ..ha te hívtad meg úgy kissé furán jön ki, mivel lehet nincs is rá pénze csak azért megy mert meghívtad és nehogy azt hidd h nem akar veled eljárni :D

2015. máj. 17. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így gáz és ne ajánld fel.

Nekem természetes, hogy felezünk, pontosabban mindenki fizeti sajátját, és eleve így is állok hozzá. De ha a férfi felajánlja, hogy fizet, akkor gondolja komolyan, ne csak úgy mondja, reménykedve, hogy leveszem, hogy felezzünk.

Ettől függetlenül még ha felajánlja, is rá szoktam kérdezni- de olyan eset még nem volt, hogy valaki elfogadta volna ezek után a felezést.

23/N

2015. máj. 17. 18:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt gondolnám, hogy sokaknál bunkóság, ha nem ajánlom fel.
2015. máj. 17. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

Legyél már férfi és ha nincs pénzed,akkor csak olyan helyre vidd el,ahol nyugodtan meg tudod hívni bármire!

Felezni majd akkor,ha már sínen van a dolog.

2015. máj. 17. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Én nőként azt mondom, az első randin, ha felajánlják, akkor minden további nélkül elfogadom, és nem mondom, hogy kifizetem a részem. (Ha rendszeressé válnak a találkozók, akkor meg általában felváltva "szoktunk" fizetni, nem kenyerem, hogy fillérre osszuk ketté az aktuális költségeket (az valahogy számomra olyan "kicsinyes", hosszú távon nagyjából úgyis kialakul az egyensúly.) Persze, ha nagyobb a költsége egy találkozónak (pl. mozi + étterem / kávézó), akkor mondjuk a mozit az egyik fizesse, a ételt / italt a másik vagy valami hasonló.

Szerintem kedves gesztus felajánlani, hogy fizetsz, de ha ez "teszt" a részedről, lehet, hogy téves következtetést vonsz le - nálam pl. lehet, azt vonnál. Persze, tudom, vannak nők, akik szeretnek "potyázni", de azért nem mindenki...

2015. máj. 17. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:

első néhány randin? mondjuk mennyi 5 ?:D felesleges addig húzni eldől h bejön vagy se

az elsőt fizesd a többit felezzétek,vagy ne menjetek pénzes helyekre,csak sétáljatok csórón.az a legszebb,abban van még romantika.

de egyébként reményre ne alapozz soha,ők is sokszor arra alapoznak hogy hátha kifizeti az egészet és nem kell fizetni :,D

2015. máj. 17. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Rólad azt gondolom, hogy udvariasságból olyan dolgot kell ajánlani, amit szívesen megteszel. Utána meg már nem kell ajánlani. Felezünk?

A nők döntő többsége észreveszi, hogy azt szeretnéd, hogy ajánlja fel. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan jó színész vagy, hogy ne vegyék észre ezt legalább a második randin. Pláne, ha ez annyira feszít, hogy itt vársz megerősítést.

Ezt a kettőt összevetve, egy ilyen apró kérdéssel sokat tudsz rombolni a személyes integritásod percepcióján. Remélem elég finoman fogalmaztam.

Ezután vagy ugyanezt kapod vissza a hölgytől további ingyenes vacsorameghívatások formájában, vagy valamilyen formában a nő dűlőre viszi a dolgot.

2015. máj. 17. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Hát szerintem értelmetlen átverni ilyen formában a nőt. Ha már nem esik jól a felajánlás, akkor ne ajánld föl.

Majd akkor bunkónak gondol? Na és?

Inkább ez, minthogy valaki tesztelgessen.

Egyébként nem hülyék a nők, ha fizetésre kerül a sor, látszik, hogy kikerít neki ceremóniát, és ki veszi természetesnek a felezést vagy éppen hogy a férfi fizet. Eszembe nem jutott volna megsértődni azon, hogy mindenki fizeti a sajátját, mert a partnerem is természetesen állt hozzá.

2015. máj. 17. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!