Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, hogy az első néhány randin bár udvariasságból felajánlom, hogy fizetek kettőnknek, de valójában azt szeretném, hogy azt mondja a nő, hogy felezzünk?
Ezt nem neked kell ajánlani.
Most azt mondhatom, hogy pár évtizeddel a hátam mögött, tanultam ebből. Van pár bukott randid belőle, de amikor a csajon nem látod a kényszert, hogy ő is fizessen, akkor utána természetesnek fogja venni. Aztán meg el is várja majd. Ezért mihamarabb kell lelépned.Mondjuk 5-10 randi a max, mire szabad pénzt pocsékolni.
... miért nem kéred meg hogy felezzetek, vagy h mindenki a magáét?
bár mondjuk attól is függ..ha te hívtad meg úgy kissé furán jön ki, mivel lehet nincs is rá pénze csak azért megy mert meghívtad és nehogy azt hidd h nem akar veled eljárni :D
Szerintem így gáz és ne ajánld fel.
Nekem természetes, hogy felezünk, pontosabban mindenki fizeti sajátját, és eleve így is állok hozzá. De ha a férfi felajánlja, hogy fizet, akkor gondolja komolyan, ne csak úgy mondja, reménykedve, hogy leveszem, hogy felezzünk.
Ettől függetlenül még ha felajánlja, is rá szoktam kérdezni- de olyan eset még nem volt, hogy valaki elfogadta volna ezek után a felezést.
23/N
Legyél már férfi és ha nincs pénzed,akkor csak olyan helyre vidd el,ahol nyugodtan meg tudod hívni bármire!
Felezni majd akkor,ha már sínen van a dolog.
Én nőként azt mondom, az első randin, ha felajánlják, akkor minden további nélkül elfogadom, és nem mondom, hogy kifizetem a részem. (Ha rendszeressé válnak a találkozók, akkor meg általában felváltva "szoktunk" fizetni, nem kenyerem, hogy fillérre osszuk ketté az aktuális költségeket (az valahogy számomra olyan "kicsinyes", hosszú távon nagyjából úgyis kialakul az egyensúly.) Persze, ha nagyobb a költsége egy találkozónak (pl. mozi + étterem / kávézó), akkor mondjuk a mozit az egyik fizesse, a ételt / italt a másik vagy valami hasonló.
Szerintem kedves gesztus felajánlani, hogy fizetsz, de ha ez "teszt" a részedről, lehet, hogy téves következtetést vonsz le - nálam pl. lehet, azt vonnál. Persze, tudom, vannak nők, akik szeretnek "potyázni", de azért nem mindenki...
első néhány randin? mondjuk mennyi 5 ?:D felesleges addig húzni eldől h bejön vagy se
az elsőt fizesd a többit felezzétek,vagy ne menjetek pénzes helyekre,csak sétáljatok csórón.az a legszebb,abban van még romantika.
de egyébként reményre ne alapozz soha,ők is sokszor arra alapoznak hogy hátha kifizeti az egészet és nem kell fizetni :,D
Rólad azt gondolom, hogy udvariasságból olyan dolgot kell ajánlani, amit szívesen megteszel. Utána meg már nem kell ajánlani. Felezünk?
A nők döntő többsége észreveszi, hogy azt szeretnéd, hogy ajánlja fel. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan jó színész vagy, hogy ne vegyék észre ezt legalább a második randin. Pláne, ha ez annyira feszít, hogy itt vársz megerősítést.
Ezt a kettőt összevetve, egy ilyen apró kérdéssel sokat tudsz rombolni a személyes integritásod percepcióján. Remélem elég finoman fogalmaztam.
Ezután vagy ugyanezt kapod vissza a hölgytől további ingyenes vacsorameghívatások formájában, vagy valamilyen formában a nő dűlőre viszi a dolgot.
Hát szerintem értelmetlen átverni ilyen formában a nőt. Ha már nem esik jól a felajánlás, akkor ne ajánld föl.
Majd akkor bunkónak gondol? Na és?
Inkább ez, minthogy valaki tesztelgessen.
Egyébként nem hülyék a nők, ha fizetésre kerül a sor, látszik, hogy kikerít neki ceremóniát, és ki veszi természetesnek a felezést vagy éppen hogy a férfi fizet. Eszembe nem jutott volna megsértődni azon, hogy mindenki fizeti a sajátját, mert a partnerem is természetesen állt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!