Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S mit tegyek ha az exemet szeretem? A tortenetem lent
Mit tegyél? Elsősorban tanulj a hibádból. A GYK tele van ehhez hasonló kérdésekkel. Otthagyják a párjukat a "boldogság" illúziója miatt, és ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba, és csak később jönnek rá, hogy mit veszítenek. Az az alapvető probléma a gondolkodásmódotokkal, hogy nem értékelitek azt amitek/akitek van. A végén pedig megy a sírás, mert kiderül, hogy ez egyik fél számára sem jó.
Szedd össze magad, és gondold végig józanul (és nem elsősorban az érzelmi kielégülést keresve, ugyanis ennek köszönheted a jelenlegi helyzeted), hogy egyáltalán mit akarsz egy kapcsolattól, és ennek megfelelően választani. Az gondolom számodra is egyértelmű, hogy valamelyikkel meg kell szakítanod a kapcsolatot.
Én a helyedben tuti nem maradnék sajnálatból a barátoddal! Pláne nem ha ilyen önző...
Szerintem az exed jobb választás lenne, de ezt neked kell eldöntened :)
Sok sikert!!! ;)
Te az exedet szereted :)
Szerintem szakíts a barátoddal.
Tudod lehet hogy rossz lesz neki de boldogtalan akarsz maradni?
Gondold végig, a barátod csak sajnáltatja magát, amikor azt mondja hogy nincs senkije? Ha igen, akkor igazán nagy szemétség így visszacsábítani magához. (Velem is volt olyan, hogy úgy akart rávenni a srác hogy jöjjek össze vele, hogy azt hajtogatta hogy neki senkije sincs és senki nem szereti.) Szerintem ezt ne hagyd.
Másrészt, a mostani barátod erőszakoskodott Veled az ágyban, amit szerintem semmi esetben sem lehet hagyni, viszont, állításod szerint a volt barátod nem ilyen volt, amivel egyértelműen egy pont az ő javára.
Mérlegelni kéne magadban, hogy valóban jobban szereted-e az exedet, és vajon ő is tényleg szeret Téged? Nem akarom elvenni a kedvedet, de ki tudja, lehet hogy csak úgy mondja. Viszont hogyha biztos vagy a dolgodban, és tudod, hogy Neked jobb lenne úgy, ha újra az exeddel lennél, akkor szakíts a barátoddal, és ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet azok, akik elítélnek! Hidd el, ha az tesz boldoggá, hogy az exeddel vagy, azt másoknak is el kell tudniuk fogadni.
Mindenesetre bárhogy is alakul, sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!