Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S mit tegyek ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S mit tegyek ha az exemet szeretem? A tortenetem lent

Figyelt kérdés
Na tehat. Volt egy pasim. Meg telen. Es nagyon szerettuk egymat. Vele vesztettem el a szuzessegem is. Minden meg volt benne. Es meg a teste is egy alom nagyon jo volt. De egyszer megismertem egy masik fiut akibe nagyon lassan bele is szerettem.. Ezert nagy butasagot tettem es szakitottam az akkori pasimmal. Nem sokkal kesobb osszejottem a masik fiuval aki most a baratom. Na tehat.. Nem olyan regen megbeszeltuk az egyik baratnommel (az exem unakahugaval) hogy tartunk egy csajos estet 4es ben. De mondta h nala alszik az exem ugyhogy nem tud jonni csak vele. Mondtam h nehez lesz de oke. 5en elmentunk este iszogattunk meg minden. Es eszrevettem hogy mennyire megváltozott a baratom. Nem volt félénk bátor volt es nem volt tul védelmező típus aki félt mindenkit mindentol. Megkinalt cigivel pedig utalta h cigizek mikor meg egyutt voltunk. Meghivott engem egy italra meg minden. Egyszer csak azt vettem eszre hogy hulyeskedtunk es az olebe huzott.. Nagyon szerelmes tekintettel nezett ram es en is ra.. A fulembe sugta hogy szeret.. <3 nagyot dobbant a szivem. Megcsokolt. es mondta h miota szakitottunk azota szeret meg.. Es csokoloztunk tovabb.. Egyszeruen imadtam. Kesobb ott aludtam az egyik baratnomnel es felhivtam a baratom higy sajnalom utalom magam de megcsaltam. O atjott a haz ele es orditott velem hogy o nem ezt erdemli meg hogy ne bogjek hanem a szemebe nezzek es mkndjam kit szeretek.. Mondtam neki hogy ot jobban szeretem de az exem is szeretem. Erre elkezdett sirni es mondta hogy o megbocsajt nekem es hogy legyek vele mert ot senki se szereti es csak en vagyok neki.. Es megsajnaltam es egyutt maradtunk.. Masnap talalkozni akartam az exemmel megbeszelnj hogy nem tehetem ezt a baratommal de meg mielott megszolaltam egybol megcsokolt. Aztan delutan elmentem a baratomhoz es mondta h neki ez nem megy. Nem megy ugy neki higy az exemet is szeretem. Ugyhigy mknden kapcsolatomat meg kell szuntetnem vele. Es megint elkezdett sirni es megint mindta h o csak ram szamithat es hogy neki en vagyok a legfontosabb.. Megint megsajnaltam es mondtam neki hogy legyen ugy ahogy te akarod.. Nem sokkal kesobb lefekudtunk az agyra nagyabol kibekultunk es en meg konnyes szemmel neztem a tevet de o mar vette lefele a meltartod. Szeretkezni akart. Ilyen nincs. Hogy o ilyenkor is erre gondol.. Vegul lebeszeltem rola de ravett h en kielegitsem a szammal...fuuh.. Nagyon nem akartam. Utanna kimentem a wcre es ott sirtam... Az exem teljesen mas volt.. Udvarias es az agyban sem onzo. Most mi legyen? :( nagyon sokan elitelnek engem a megcsalas miatt.. De en az exemet is szeretem.. A baratomat is de ot nem annyira.. Meg sajnalnam ha szakitanank.. Viszont nem fogom kibirni hogy megszakitsak mindent az exemmel.. S.O.S segitsetek kerlek :(

2016. okt. 3. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ezt neked kell eldönteni mi nem tudjuk te mit érzel
2016. okt. 3. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Elsősorban tanulj a hibádból. A GYK tele van ehhez hasonló kérdésekkel. Otthagyják a párjukat a "boldogság" illúziója miatt, és ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba, és csak később jönnek rá, hogy mit veszítenek. Az az alapvető probléma a gondolkodásmódotokkal, hogy nem értékelitek azt amitek/akitek van. A végén pedig megy a sírás, mert kiderül, hogy ez egyik fél számára sem jó.

Szedd össze magad, és gondold végig józanul (és nem elsősorban az érzelmi kielégülést keresve, ugyanis ennek köszönheted a jelenlegi helyzeted), hogy egyáltalán mit akarsz egy kapcsolattól, és ennek megfelelően választani. Az gondolom számodra is egyértelmű, hogy valamelyikkel meg kell szakítanod a kapcsolatot.

2016. okt. 3. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom..:/ szerintem az exed is elégítsed ki a száddal, az a biztos.. de sajnálatból ne maradj senkivel..
2016. okt. 3. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben tuti nem maradnék sajnálatból a barátoddal! Pláne nem ha ilyen önző...

Szerintem az exed jobb választás lenne, de ezt neked kell eldöntened :)

Sok sikert!!! ;)

2016. okt. 3. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Te az exedet szereted :)

Szerintem szakíts a barátoddal.

Tudod lehet hogy rossz lesz neki de boldogtalan akarsz maradni?

2016. okt. 3. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondold végig, a barátod csak sajnáltatja magát, amikor azt mondja hogy nincs senkije? Ha igen, akkor igazán nagy szemétség így visszacsábítani magához. (Velem is volt olyan, hogy úgy akart rávenni a srác hogy jöjjek össze vele, hogy azt hajtogatta hogy neki senkije sincs és senki nem szereti.) Szerintem ezt ne hagyd.

Másrészt, a mostani barátod erőszakoskodott Veled az ágyban, amit szerintem semmi esetben sem lehet hagyni, viszont, állításod szerint a volt barátod nem ilyen volt, amivel egyértelműen egy pont az ő javára.

Mérlegelni kéne magadban, hogy valóban jobban szereted-e az exedet, és vajon ő is tényleg szeret Téged? Nem akarom elvenni a kedvedet, de ki tudja, lehet hogy csak úgy mondja. Viszont hogyha biztos vagy a dolgodban, és tudod, hogy Neked jobb lenne úgy, ha újra az exeddel lennél, akkor szakíts a barátoddal, és ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet azok, akik elítélnek! Hidd el, ha az tesz boldoggá, hogy az exeddel vagy, azt másoknak is el kell tudniuk fogadni.

Mindenesetre bárhogy is alakul, sok boldogságot!:)

2016. okt. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!