Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha azt hazudta,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha azt hazudta, hogy szeret? (több lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban, aki már lassan egy éve bevallotta nekem, hogy szerelmes belém. Sokat írtunk egymással, és a végén én is megszerettem, amiről ő is tudott. nyáron nem tudom mi lett, egyszerűen már nem beszéltünk.

Elkezdett az egyik osztálytársammal (lány) beszélgetni meg minden, és ma derült ki attól a lánytól, hogy a fiú azt írta neki, hogy igazából az egész év alatt csak azt hazudta nekem hogy szeret.

Mit kéne tennem?:(

14/l

2016. okt. 6. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel veled nem jött össze, ezért a másik lányra hajt. Ha köztudott volt hogy ő szeret téged akkor nyilván rákérdezett a másik lány erre, ő pedig így tagadja. Különben a lány elutasító lenne arra hivatkozva hogy elvileg téged szeret.

Tipikus gyerekes gondolkodás, inkább az addigiakkal ellentétes dolgot állít, ha azzal célba érhet.

2016. okt. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!