Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém ez a lány?

Figyelt kérdés
8osok vagyunk és együtt táncolunk (keringőt és ő kérdezte meg). Folyamatosan zavarban van mikor még nem kezdődik a tánc, de aztán kezemet is rendesen fogja és mikor kicsit elbambulok rögtön utánam nyúl meg gyakran beszélgetünk is közben halkan, párszor a lábamra is lépet már (lehet mert mindig elröhögöm olyankor magam). Az órákon ritkán összenézünk, de nem kapja el sosem a tekintetét. Én úgy gondoltam, hogy biztos tetszek neki, aztán a múltkor hallottam, hogy a lányokkal ilyesmikről beszéltel és azt mondta, hogy neki senki sem jön be innen. Szóval nem tudom most mi van. Szerintetek?

#tánc #keringő nem szeret?
2016. okt. 1. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem tetszés kategória. Azért kérdezhette meg, mert szimpatikusnak talál Zavarban van, mivel fiú vagy. És utánad nyúl ha elbambulsz, mert nem szeretné elrontani a táncot. Ennyi. És nézhet azért, mert veled táncol
2016. okt. 1. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szimpatikus lehetsz neki,mármint,ha ő kérdezte meg,hogy keringőztök-e,akkor ott azért van valami,ha azt az alapot nézem,hogy a legtöbb ember csak olyasvalakit kérne "fel" táncolni,aki szimpatikus neki.:)

A félénkség a ti korosztályotokban teljesen természetes,ez is utalhat arra hogy szerintem tetszel neki.

A bambulás után,ahogy a kezedhez nyúl,az tényleg inkább csak az lehet,hogy nem akarja elrontani a táncot,azt akarja hogy figyelj,és tudjátok mindketten.

Az utolsóhoz meg annyit,hogy lehet hogy csak félénk,visszahúzódóbb lány (bár ha nem,akkor is lehet benne valami),és nem akarja csak úgy elmondani mindenkinek a "szerelmi életét".Sokszor gúnyt űznek,cikizik a másikat emiatt,s az mindig kellemetlen az adott félnek.

Remélem kb. érthető volt amit itt összeírtam,a lényeg hogy szerintem lehet valami abban hogy szimpatikus vagy neki,esetleg több.:D

2016. okt. 1. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2016. okt. 1. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, a barátnőinek meg csak nem akarja elmondani. hasonló tapasztalatból mondom (16/L)
2016. okt. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!