Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém? 13/L
Figyelt kérdés
Elég feltűnően néz, utánoz, féltékennyé akar tenni stb.
Amúgy tudja,hogy szeretem.
2016. szept. 30. 21:29
1/7 anonim válasza:
Nehezedre esne tőle megkérdezned?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak amikor megtudta, akkor kiröhögött.
2016. szept. 30. 21:35
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, de addig amíg ő nem mondja meg, sosem lehet tudni. :) Kérdezd meg tőle, én a helyedben kíváncsi lennék mit válaszolna, úgy a legkönnyebb ezt megtenni ha félvállról veszed a dolgot, de mindennek van hátránya, szóval csak óvatosan.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy meg akar dugni, nem akar veled járni. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
4es miből gondolod?
2016. okt. 1. 20:57
6/7 anonim válasza:
Hát mert lehet, hogy csak tetszel neki, és nem akar veled úgy járni, és csak dugni szeretne egyet (vagy éppen többet :D ) veled. :)
14/f
7/7 anonim válasza:
Amúgy a #4-es (egyben az előző) vagyok még: szóval még annyit akarok hozzáfűzni, hogy ezzel nem feltétlenül van gond szerintem, mert én is ismerek olyan lányokat, akikkel szívesen dugnék, viszont járni nem akarok velük, szóval a fiúknál ez ilyen másabb téma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!