Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém az osztálytársam?
Nem is úgy fogalmaznék, hogy szerelmes belém, hanem inkább mintha tetszenék neki... De aztán ki tudja...
A suliban mindig olyan fura... Mindig bunkó velem, de közben kedves is... Nem egyszer kaptam már rajta, hogy engem bámul az órán, vagy a szünetekben...
Ma például tesi órán én és ő sem tesizett, illetve még egy lány osztálytársam sem. Szóval hárman nem tesiztünk... Egyfolytában hozzánk (leginkább hozzám) dobta a labdát, közben pedig mindig engem nézet.. Illetve mindig mellém ült... Amikor a fiúkkal van, a szeme sarkából mindig engem figyel... Folyton a közelembe jön... Amikor elmegyünk valahova az osztállyal, mindig vqgy elém vagy mögém áll... Amúgy a többi lánnyal semleges,velem pedig egyszer kedves, velem nevet, máskor meg amikor csak tud belémköt... Órán is néha rajtam nevetnek az egyik barátjával... Pedig csak a padtársammal beszélgetek...(tudni kell róla, hogy macsó féleség) Én egy egyszerű, hétköznapi lány vagyok...
Az igazság az, hogy nekem is tetszik...
Szerintetek tetszem neki?
12 évesen a házi feladatokra koncentrálj ne erre úgy sem lesz semmi...
Amúgy igen biztosan tetszel neki csak még ő sem tudja kezelni a helyzetet látszik hogy még fiatalok vagytok.
nem hiszem hogy tetszel neki szorri, ez egy atlagos 12 eves fiu viselkedes..
Amugy komolyan 12 evesen mar nagy macso a gyerek? hat gratulalok neki, az ilyen macso gyerekeket rugdosnam fejbe :DD
1. Kommentelő köszi a hasznos válaszodat:D
2. Eszembe sem jutott ilyen dolog-.-"
3. A macsó alatt azt kell érteni, hogy minden lány az osztályban vele van... És pár "menő" lány osztálytársam, pedig be akarnak jonni neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!