Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lesz meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz meg egy olyan fiu, aki szerelmes lesz belém?

Figyelt kérdés
Volt egy fiu aki harcolt ertem es szeretett ,csak csunyan bant velem ,lek**vazott, es allandoan lekislanyozott. 15eves vagyok. Szerintetek lesz az eletemben meg egy olyan fiu ,aki szeretni fog?
2016. szept. 25. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztosan lesz.

15F

2016. szept. 25. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Aha biztos szeretett ha kislánynak meg k**vának nevezett.

Amúgy biztos hogy lesz :) Lehet hogy 2 hónap múlva, de az is lehet hogy mondjuk csak 2 év múlva de 100% hogy lesz.

2016. szept. 25. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Van kedved beszélgetni?
2016. szept. 25. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat !
2016. szept. 25. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesz :D az ilyen hozzá hasonló barmokat meg ott kell hagyni a francba és keresni egy igazi herceget :) Lehet kifogsz még pár ilyen szemetet de utána ha egyszer eljön az akivel igazán érdemes lenned és teljes szívéből szeret hidd el, megéri megvárni azt a valakit :)
2016. szept. 25. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
De o szeretett harcolt ertem
2016. szept. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!