Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen papucs? Nem kell cicomázni mindenki leírhatja őszintén a véleményét.
Annyi erőt érzek magamban mindig, még akkor is általában amikor elmegyek a kiszemeltem mellett, de ha le kéne szólítani, vagy beszélgetni kéne vele, már a gondolattól is elkezdek nagyon keményen szorongani, a kedvemet is mindig elrontom ha arra gondolok, hogy sose csinálok semmit azért hogy megismerkedjek vele, pedig küldött jeleket is már.
Miért van ez velem? Mi ez egyáltalán?
Velem is ugyanez van
Barátnőm azt mondta azért, mert antiszoc vagyok. Szerintem csak szimplán félénk
utána meg jön az, hogy óó a francba megint elszúrtam a lehetőséget..(Persze ezeket nem kommunikálom le a fejemben, de van egy ilyen érzetem, és ettől lesz rossz kedvem)
Tudat alatt ostorozom magam a lánydolog miatt.
#5-ös hogyan legyek bátrabb?:D Én kajakra milliónyi oldalt olvastam el ezek érdekében, könyveket is, gyakorlatban is próbálkoztam egy két dologgal, de a gyakorlati tapasztalataim annyira elrettentettek, volt egy másik lány is, aki bejött, de gyakorlatilag elutasítottam(úgy viselkedtem mint egy fogyatékos), mert annyira képtelennek éreztem magam arra, hogy én őt boldoggá tegyem.. Pedig nagyon rendes volt, közeledett felém, próbáld kedveskedni, meg ilyenek.. Persze azóta rengeteget fejlődtem, de már unom ezt a fejlődős dolgot, eredményekre vágyom:/
am 20 éves vagyok, tehát ez még jobban ront a helyzetemen.. kb 6 éve áll fent ez az állapot, azóta tanulmányozgatom a fejlődést is.. Bár voltak másabb, nagyobb pszichológiai gondjaim is, azokat már sikerült megoldanom, már magabiztos vagyok a legtöbb helyzetben, de ebben még egyáltalán, semennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!