Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! (mások véleményét is meghallgatom ) Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok egy 21évvel idősebb pasival lenne együtt akinek van 1 gyereke?
Évek óta ismerem a pasit és hát mondhatom, hogy szerelem volt első látásra, mert mióta megláttam azóta szerelmes vagyok belé és nem tudom sehogysem elfelejteni pedig mindig próbálkoztam, mert tudtam, hogy nem egészen normális dolog.
Megtudta a pasi, hogy mennyire szerelmes vagyok belé és elkezdett másképp viselkedni, eleinte csak átkarolt a vállamon mintha úgy beszélgetne velem aztán már a hátamat,derekamat aztán már rendesen átölelt. Velem mindig is máshogy viselkedett, mint másokkal. Csak lefeküdni szeretne velem vagy tényleg érezhet ő is valamit?
Bocsánat a regényért, de így lehet könnyebb válaszolni :D
Ugyan miért csukhatnák le szerinted?
Még ha szexelnek is, az sem törvénybe ütközö, ha a lány elmúlt 14 éves, és beleegyezik, akkor semmi akadálya jogilag.
A kérdésre meg: nem túl valószínü, hogy komolyan gondolja a dolgot, valószínüleg tényleg csak szexre kellenél. A helyedben nem mennék bele a folytatásba, mert csak te jársz rosszul.
Szerintem ne menj bele egy ilyen kapcsolatba.. Nálunk a családban volt egy hasonló, 15 éves csaj 17 évvel idősebb férfival.. Persze a szülők tiltották, de nem mentek vele sokra. 6 évig együtt voltak, a ,,férfi" kihasználta, teljesen szétcseszte a fiatalkorát, majd amikor ezt észrevette a lány, már mindegy volt, mert a legjobb évei elmentek egy semmirekellő alakra..
Mindezt mostmárcsakazértis lázadásból. Lehet azt mondani, hogy tényleg szereted, ő is ezt mondta, viszont szerintem egy ilyen férfi-szerűség sem normális, aki ennyi idősen, ebben az esetben még családapaként is, képes egy fiatal lánnyal összejönni, akinek még az apja is lehetne. Milyen ember az ilyen? A korabeli nőket miért nem érdekli? Szerintem gondolkodj ezen, ez az én véleményem. 16/l
A gyereke 3 éves
Köszönöm, hogy ezeket elmondtátok, elgondolkozom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!