Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűlőként mit gondoltok arról, ha a lányotok egy idősebb fiúval van együtt? Feljelentenétek az illetőt? Vagy hagynátok neki?
Arrról lenne szó, hogy a barátnőm 12 éves,én pedig 18. Korához képest érett, ha például utcán fogja a kezem megse néznek minket, hisz idősebbnek nézik.
Nagyon szeretnénk néha kettesben lenni, de nem tudunk hol, mivel szülei elött (és az enyémeim elött is) titokban tartjuk. Arra gondoltunk, elmondjuk az ő szüleinek, hátha elfogadnak, de attól félek, feljelentenek. Szexuális viszony nincs köztünk, és egy jó ideig nem is lesz. Szülőként mit gobdolnátok erről? Mit szólnátok hozzá?
Ez beteges!
Egy 12 éves még gyerek. 18 meg szinte felnőtt.
Szülőként megkeresném ennek a fiúnak a szüleit és megkérném őket, hogy tegyék helyre a gyereküket.
A lányommal meg elbeszélgetnék, hogy ne legyen ilyen naív.
Én attól is rosszul vagyok hogy a 14 éves húgom pasizik (14 éves a barátja is). Egy 12 éves még gyerek nagyon gyerek. És ez szerintem beteges. Nem hogy nem engedném föl a srácot de mindent megtennék hogy a lányom közelébe se mehessen. Fogalmam sincs hogyan érném el mert ismerem a meghülyített szerelmes tiniket de minimum megpróbálnám.
Imádkozom hogy hogyha egyszer lesz gyerekem ne lány legyen.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!