Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! (mások véleményét is meghallgatom ) Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok egy 21évvel idősebb pasival lenne együtt akinek van 1 gyereke?
Évek óta ismerem a pasit és hát mondhatom, hogy szerelem volt első látásra, mert mióta megláttam azóta szerelmes vagyok belé és nem tudom sehogysem elfelejteni pedig mindig próbálkoztam, mert tudtam, hogy nem egészen normális dolog.
Megtudta a pasi, hogy mennyire szerelmes vagyok belé és elkezdett másképp viselkedni, eleinte csak átkarolt a vállamon mintha úgy beszélgetne velem aztán már a hátamat,derekamat aztán már rendesen átölelt. Velem mindig is máshogy viselkedett, mint másokkal. Csak lefeküdni szeretne velem vagy tényleg érezhet ő is valamit?
Bocsánat a regényért, de így lehet könnyebb válaszolni :D
Szerencsére még nem vagyok szülő (tizenévesen ugye nem kéne), de válaszolok, sok esetet hallottam... :D Ne csináld, ha jót akarsz magadnak! Nem (csak) azért, mert a pasi biztosan kihasználna, stb... Ez is lehetséges, de egy efféle kapcsolat egyéb gondokkal is járhat. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen helyzetbe kerülj. Nem tudok semmit a férfi múltjáról, de nem is annyira lényeges, mert ha már gyereke van, mindenképp kihatna a kettőtök kapcsolatára is. Ha a gyerek a volt(?) feleségnél(?) van, valószínűleg kommunikálnak. Nem valószínű, de az sem kizárt, hogy kibékülnek. Ha meg a pasi neveli a gyereket, mikor költöznétek össze? Akarsz ilyen fiatalon gyereket nevelni, akinek ráadásul nem te vagy az anyja? Gondolom nem. Sőt, az elkövetkező pár év lesz, amikor a gyerekek a legjobban odavannak a szüleikért, biztosan sokat foglalkozna vele. Ha pedig nem, milyen ember egy olyan, amelyik nem törődik a kisgyerekével, aki még nem tehet semmiről? :( Nem bánna másképp a közös gyereketekkel sem, ha lenne egyszer. Előbb-utóbb köztetek is megromlana a kapcsolat.
Abban az esetben, ha a fazon még együtt van a gyereke anyjával és így próbálkozik másnál, inkább nem mondok semmit, és nagyon remélem magadtól is tudod, hogy messze el kell kerülnöd!
Egyébként írj nyugodtan ha szeretnél erről beszélgetni, nem foglak elítélni.
17/L
Elküldeném a francba... 21 évesen, azért látszik a színvonal, hogy ilyen fiatalon már van egy gyereke, jézusom....
Ráadásul, a 15 éves gyerek, még szerintem kicsi ehhez, nem tudja milyen az igazi kapcsolat. :)
De minden esetre, sok szerencsét, és szép estét!
18 eves vagyok,a parom 42.. Apakomplexusom van, ezekszerint...
2honapja egyutt elunk, nagy a szerelem😀😎🤗
Utolsó válaszoló!
Érdekesnek találom, amit írtál.
Szeretnék egy-két dolgot megkérdezni, ha úgy gondolod, válaszolsz, ha úgy, akkor nem.
Arra lennék kíváncsi, a párod szemszögéből hogy zajlik ez. Mit mond neki a környezete? Elfogadták? Egyáltalán sok negatívat kaptok? A párod mit mond, hogyan jött nála ez az egész érzés?
Azért kérdezem, mert többen utaltak rá, hogy egy (a kérdező esetében) 36 éves pasi részéről kissé betegesnek tűnik egy 15 évest hajtani. A legtöbben azért támadják vagy nem fogadják el a nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatokat, mert a tapasztalatok azt mutatják, nagyon ritka kivétellel testiségen alapulnak, mondjuk ki: fiatal csaj kell a pasinak. A 15 éves ráadásul majdnem az ízléstelenség és a büntetőjog határát súrolja.
Nekem is volt jóval idősebb párom, csak nekem idősebben (én most vagyok 29). Nekünk akkor is nehéz volt. Szóval ti hogy dolgozzátok ezt fel?
#17: Nagyon szánalmas, amit te csinálsz, legalább a szegény kérdezőt ne térítsd már el!
A szüleid erre neveltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!