Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megtudom változtatni a vélemén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okera kérdése:

Megtudom változtatni a véleményét?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. Közeledni próbált felé de nem volt semmi reakció. Úgy gondoltam tökös leszek, ígyhát csokor csoki és orány a házukhoz. Bekopogtattam letérdeltem, kinyitotta majd megkérdeztem, hogy járna-e velem. A válasz 5 percig tartott mivel nagyon meglepődött, de azt mondta nem szeretne most új párkapcsolatot. Lehet esélyem megváltoztatni döntését azzal, hogy kiöntöm neki szívem. Vagy összetört szívvel felejtsem el??
2015. okt. 28. 23:27
 1/4 anonim válasza:
Már egyszer kiöntötted, nem? Egy könyörgő pasi a legritkább esetben vonzó a lányok számára.
2015. okt. 28. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Én meg picit várnék mindenképp

2015. okt. 29. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Ez egy kíméletes nem volt a részéről.
2015. okt. 29. 07:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves kettes. 17 évesek vagyunk mindketten. Köszönöm a válaszokat, bár fáj, hogy nem lehet az enyém.
2015. okt. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!