Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül 17/18 éves fiúk véleményét várom. Szerintetek poztiív vagy negatív?
Van egy srác, szerelmes vagyok belé és eléggé érdeklem.A lényeg az hogy a haverjai baromi fura dolgokat csinálnak akkor is bámulnak ha nincs ott meg akkor is gunyorosan mosolyognak rám , de ha a srác is ott van akkor igy kohogcsélnek eroltetetten ,meg bokszolják a srác vállát meg röhögnek..Viszont engem ez tökre beparáztat.És nem, nincs rajtam semmi fura.
Vagy ha így egyszerűbb akkor mit csinálnak a fiuk ha egy csajjal a gázságából foglalkoznak és mit amikor azért mert tudják hogy a haverjának bejön?Előre is thx :)
Keped van amit meg mutatnal hogy tenyleg nincs e rajtad valami fura?
Amugy jo jel lehet hogy nem tartanak szepnek de a sracnak meg tetszel es ezert piszkaljak
A haverjai bunkók. Nekem az osztálytársaim szinte mind ilyen. Borzasztó. :(
De azért sok sikert.
Ha tudok segíteni írj privátban.
Ha tudnad mennyi csaj kuldott mar ilyen olyan kepet egyiket se raktam fel sehova amugy meg akik helyett aki
Hivd el randizni
Ilyen retek, hátráltató emberek a haverjai.
Sajnos manapság túl sok van az ilyenekből.
Ha nem tetszenél a srácnak nem beszélne a haverokkal rólad, nem tudnának rólad---> leszarnának... De így jó baszogatni a gyereket mert van mivel... :D Mi is szoktuk... :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!