Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 évesen lehet barátom? 14/L
14 éves vagyok (8.osztàlyos) és van egy fiú aki nagyon tetszik..és 1-2 hónapja közelebb kerültünk egymàshoz..és fontolgatjuk azt hogy összejövünk, mert mind a ketten szeretjük egymàst...semmi mást nem szeretnék 17 éves koromig csak kézfogás,séta, szàjra puszi..esetleg egyszer-egyszer mozizàs..stb. és ahoz hogy tudjak vele rendszeresen talizni ahoz elkéne mondanom anyukàmnak hogy szeretnék vele összejönni...egyszer màr beszéltem neki a fiúról és ismeri a szüleit és a testvéreit is..ugy nézett ki h nincs ellene kifogàsa...de hogy tényleg zökkenő mentesen tudjak vele pl miden hétvégén talàlkozni ahoz el kéne neki mondanom..eléggé félek odaàllni elé. Szerintetek mit fog mondani? És ez 14 évesen belefér szerintetek?
Köszönöm előre is a vàlaszokat!
Szerintem belefér.
Lényeg az hogy semmit sem kell elsietni. Még egy csókot se, nemhogy a többit :)
Persze fontos, hogy a srác ne vegye el az eszed, lehet szerelmesnek lenni és kell is, de pl a tanulás is egy fontos dolog.
Nem szemétkedésből írom,meg nem azért mert én már túl vagyok az egészen,csak végigjártam már az utat,és nekem picit elvették az eszem a lányok :D :P
Lényeg hogy érezd jól magad a bőrödben,és ha szeretnél a sráccal összejönni ne az emberek véleményével törődj,hanem magaddal.
Sok sikert! :)
F 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!