Biztos de szülői bele egyezés kell vagy valami ilyesmi, szeintem :D
te akarod plasztikáztatni a melled?
17f
Bizonyos esetekben igen, de ez nagyon ritka.
Mi a gondod pontosan?
Hát csak hogy tisztában legyél az árakkal egy normális orvos 800+-t kér legalább ért de lehet van 1 millió is.
A felső határ pedig a csillagos ég.
Érdemes kipróbálni!
Nálam bevált, kipróbáltam! :)
Most is csinálom!
Szinte ingyen van és természetesen növeled cicid térfogatát! :)
Végeznek, igen, de szülői beleegyezés szükséges hozzá. Én 20 évesen csináltattam meg a melleim, azt javaslom, addig neked is érdemes várnod vele, hiszen 3 év alatt még rengeteget változhat a tested. Pár év múlva érdemes megvizsgáltatnod magad, kikérni jópár orvos véleményét is ezzel kapcsolatban, nekem például nem egy mondta, hogy kötőszövet híján ne várjak a terhességtől sem nagyobb melleket, ilyen egyszerűen a genetikám és békéljek meg vele.
Ha akkor is úgy gondolod majd, ahogyan most, akkor vágj bele. Ha tényleg ezt akarod, alaposan átgondoltad, mérlegeltél és úgy érzed ettől valóban boldogabb lennél, akkor nincs mire várni. Számtalan nőt ismerek, aki sajnálja, hogy a fiatalkorát az ebből fakadó állandó kisebbségi komplexusa miatt nem önbizalom teljesen élte meg. Viszont akikben egy ilyen mérvű beavatkozás előtt felmerül a kétely, hogy egyáltalán akarják-e azt, azok általában sajnos meg is bánják. De neked erre még van időd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!