Lányok, ti tervezitek a mellplasztikát? Van itt olyan, aki nagyobbított a mellén?
Nem.Sok pasinak pont a tenyérnyi cicik jönnek be,nem a nagyok.En így szeretem magam,nem szandekozok százezreket költeni ilyesmire:) Ha valaki szeret,ne a melleimért szeressen..amik hozzáteszem műk lennének.
19L
Én például nem szeretem a plasztikázott melleket - a legtöbb természetellenesen néz ki, nem csak a mérete miatt. És láttam már olyat ahol csak pici plasztika volt, de már annak is furcsán más volt a tapintása, az állaga.
Nekem is a pici cicik jönnek be, és nem, nem gondolom hogy aki plasztikáztat, az azért teszi, hogy nagy műmellű qrva legyen belőle. Rengeteg nőnél pl. mellrák, egyéb problémák esetén megértem, hogy kell, hogy az önbizalmát visszanyerje. De akinek nem szükséges, az ne pakolja már magát tele mindenféle vacakkal, ami ráadásul veszélyes is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!