Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hány éves kortól lehet mellpla...

Hány éves kortól lehet mellplasztikát csinálni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem 18..
2015. ápr. 9. 15:25
 2/17 opened paradise ***** válasza:
Attól függ hol.
2015. ápr. 9. 15:26
 3/17 anonim ***** válasza:
18, de lehet, hogy szuloi engedellyel mar korabban... bar inkabb 18..
2015. ápr. 9. 15:26
 4/17 anonim válasza:
Ha eljössz a TestKovács úrhoz, ő Szilikonkaucsukkal felpumpálja a cicedlidet.
2015. ápr. 9. 15:27
 5/17 anonim válasza:

Nem gondolom, hogy korhoz kötött.

Nyilván 15 évesen nem fogják megdurrantani a didkóidat (maximum csak egy erősen felizgult brájszlival), amennyiben nagyon indokolt, akkor (gondviselői engedéllyel) 18 alatt is. A felett pedig gond nélkül megkezdik a beavatkozást, ha zsebben a zseton.

2015. ápr. 9. 15:29
 6/17 anonim válasza:
De mutasd azokat a kebleket, hátha nincs is szükség rájuk.
2015. ápr. 9. 15:31
 7/17 anonim ***** válasza:
Thaiföldön biztos megcsinálják 12 éves kortól.:D
2015. ápr. 9. 15:31
 8/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy hülye kis r*bi aki kirakja ország világ elé
2015. ápr. 9. 15:32
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
aki kirakja ország világ elé se akkora hülye mint te,és a hozzászólók sem normálisak és mind hülyék.Mi a francért akarsz plasztikát?főleg ilyesmit?már ne haragudj...Az jó ha egy ideges mesterséges anyaggal kitömöd és elrejted önmagad,megbecstelenited önmagad?az jó?nekem kicsi mellem van,méghozzá jócskán,DE SOHA DE SOHA NEM szégyeltem,merte z vagyok én,ilyenné lettem,és büszke vagyok magamra,mert tudod vannak betegek,beteg emberek,nyomorultak,akiknek nem adatott meg egy normális test.És mi akiknek megadatott szétakarjuk b**ni.Ne légy már hülye,örülj neki,hogy ilyen,vagy inkább mutogatnád magad,mint hogy müttesd.A szépség a különbségekben van,a sokrétüségben.Ez a bolond társadalom diktálja a bolond szépség ideálokat,amiknek közük sincs az igazi szépséghez.
2015. ápr. 9. 15:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, oké hogy neked jó így, de mindenkinek joga van azt csinálni a saját testével amit akar és ha valaki nem érzi magát jól a bőrében, van rá megoldás és bevállalja, nem kell lehurrogni hogy márpedig neki így kell maradnia és kész.
2015. ápr. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!