Hány éves kortól lehet mellplasztikát csinálni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 15:24
11/17 anonim válasza:
#8 ebben igazad van..
De gondolj bele..azt se tudjuk ki vagy, hol laksz, hogy nézel ki, stb..és ha arc nélkül mutatod, akkor sem derül ki h ki vagy..
(ez csak úgy jött, nem kell hallgatni rám)
13/17 anonim válasza:
Mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel (500Ft) ha nem sikerült visszafizetem!
15/17 nepg válasza:
Az tény, hogy nem jó dolog műdolgokat tenni a szervezetbe. Van akinél viszont kifejezetten javítja az életminőségét! Szerintem van akinek kifejezetten jó. Találkoztam olyan lánnyal, aki megcsinálta és nem volt nagy, ekkor elgondolkozik az ember, hogy előtte nem volt semmi? Az milyen érzés lehetett neki? A lényeg, van akinél indokolt, inkább tegye meg, mint egy életen át szomorkodjon!
16/17 anonim válasza:
18 éves kortól. Merem hinni, hogy a mellplasztika nem egyértelműen nagyobbítást jelent.
Az a jó a nőben, hogy sokféle, és sokféleképpen tud szép lenni, jól kinézni. A, B, C, D méret is lehet szép. !Nincs olyan szabály, hogy a nagyobb jobb lenne!
Ha tényleges korrekcióról van szó, akkor van igazán értelme a plasztikának.
17/17 anonim válasza:
Gondolom, úgy 30 körül. Először ugye el kell végezni az orvosi egyetemet, aztán külön a plasztikai sebészetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!