Felvarrt és nagyobbított mell szülés után megereszkedhet?
Igen. Megnagyobbodik a terhesség és szoptatás miatt, aztán visszafogy, de a bőr nem követi. Így könnyen meglógósodik.
Az első meg egy nagy primitív állatságot írt, implanttal is simán lehet szoptatni.
Szilikoncicivel is lehet szoptatni- én is szoptattam, és soha semmi probléma nem volt velük!! És igen, természetesen megereszkedhet, hiszen a terhesség és szoptatás miatt megnőhet- az enyém is meglógott, de felvarrattam, meg a hasamat is megcsináltattam, mert bárhogy sportoltam, a megnyúlt bőrt nem tudtam eltűntetni semmivel. Nagyon jó orvosom van, minden nap hálás vagyok neki!! Természetesen szépek lettek a cicijeim, a hasam is csodaszépen gyógyult, alig látszik a heg!
Nyilván, ha a közeljövőben tervezel babát, akkor érdemes lenne a műtétet utána halasztani.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!