Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Felvarrt és nagyobbított mell...

Felvarrt és nagyobbított mell szülés után megereszkedhet?

Figyelt kérdés
Első sorban azok válaszát várom, akik szintén megcsináltatták a melleiket és szültek utána.

2015. aug. 2. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mivel nem tudsz szoptatni műmellekkel, ezért nem.
2015. aug. 2. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
67%

Igen. Megnagyobbodik a terhesség és szoptatás miatt, aztán visszafogy, de a bőr nem követi. Így könnyen meglógósodik.

Az első meg egy nagy primitív állatságot írt, implanttal is simán lehet szoptatni.

2015. aug. 2. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
57%

Szilikoncicivel is lehet szoptatni- én is szoptattam, és soha semmi probléma nem volt velük!! És igen, természetesen megereszkedhet, hiszen a terhesség és szoptatás miatt megnőhet- az enyém is meglógott, de felvarrattam, meg a hasamat is megcsináltattam, mert bárhogy sportoltam, a megnyúlt bőrt nem tudtam eltűntetni semmivel. Nagyon jó orvosom van, minden nap hálás vagyok neki!! Természetesen szépek lettek a cicijeim, a hasam is csodaszépen gyógyult, alig látszik a heg!

Nyilván, ha a közeljövőben tervezel babát, akkor érdemes lenne a műtétet utána halasztani.

Üdv!

2015. szept. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!