11/17 anonim válasza:
Pénzért bármit megcsinálnak...szerintem előbb próbálkozz alternatív megoldásokkal pl: szedj fel pár kilót (elvégre a mell is zsírból van)
12/17 anonim válasza:
Persze, minden csak pénz kérdése. De, én inkább egy pszichiátert javasolnék.
13/17 akos147 válasza:
Érettségi után 5 év orvosi, 3 év specializáció, stb... szóval kizárt dolog, hogy valaki 17 évesen mellplasztikát végezzen.
14/17 anonim válasza:
Még nem hallottam olyat, hogy valaki 17 éves, és plasztikai sebészként dolgozik.
15/17 anonim válasza:
Saját hozzászólást jó lenne törölni. Látom, felettem már megválaszolták a kérdést.
16/17 anonim válasza:
"Nem vagyok megelégedve a mèretèvel,"
A méret nem fontos. Ha feszes abszolút nincs gond.
Szerény véleményem szerint akkor indokolt igazából, ha üres zacsiként lóg valami a cici helyén.
17/17 anonim válasza:
17 évesen? Na ne már! Agyplasztika kéne neked kisanyám :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!