Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem beteges? Magömlés 23 évesen?
Nem fogom minden este.:)
"Orvoshoz el kéne menni? 19/l"
Nem, neked viszont ideje lenne képbe kerülnöd egy fiatal, egészséges férfi test normális működését illetően így felnőtt fejjel, ha a biosz tanulmányaidból kimaradt annak idején.
Másrészt, azt szerintem azért érdemes tudnod, hogy ha nem kivételes eset, hanem visszatérő jelenség, hogy úgy alszotok el egymás mellett szex, vagy bármifajta orgazmushoz vezető kényeztetés nélkül, hogy ő 3-4 napja nem elégült ki, akkor jó eséllyel nem lesz tartós a kapcsolatotok.
Ha az álló f_szom ellenére te elfordulsz és alszol, másnap csomagolhatnál.
Ha neked nem ér meg maximum 5 percet, minimum kézzel a barátod legnagyobb testi öröme, nézz tükörbe és köpj egyet.
Nem értem a támadást.
3 éve vagyunk együtt, egyáltalán nem érzem természetellenesnek, hogy pár napig nincs szex. Ő sem nyal ki engem minden este. Másrészt attól hogy áll a farka nem fogom az agyamat eldobni. Harmadrészt, minimum fél óráig kell szopni hogy elmenjen, ha 5 perc lenne megcsinálnám.
Köszi a normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!