Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek volt éjszakai magömlés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt éjszakai magömlés, ha sokáig nem masztiztatok?

Figyelt kérdés
Nekem kedden lesz 3 hete hogy nem vertem ki, de már nagyon izgat a gondolat.Úgy érzem, hogy már nagyon tele vagyok.Jó mondjuk az utóbbi időben nem is volt kedvem hozzá.Csak úgy random feláll ma is vagy 5x.És olyan mintha el akarnék élvezni.Szerintem nagyon durva tócsa lesz, ha még sokáig húzom,csak nehogy éjszaka.

2016. aug. 14. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét volt a max. Az többször is, de nem volt éjszakai magömlésem. Viszont amikor az új barátnőm leszopott olyat élveztem hogy úszott minden. :D
2016. aug. 14. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Az éjszakai magömlés teljesen természetes jelenség. Nekem mindazonáltal nemigen volt részem benne, mert 40éve folyamatosan van(-nak) partnere(-i)m.
2016. aug. 14. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
párszor nálam is úszott a lepedő
2016. aug. 14. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 17-21 éves korom között nagyon sokszor volt. Heti 2-3 , független, hogy kivertem e, vagy nem.
2016. aug. 14. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mostanában én is keveset verem, most még csak 10 nap telt el. De a kérdésedre válaszolva, igen előfordult, hogy éjszaka elmentem, így 38 évesen is.
2016. aug. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!