Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem beteges? Magömlés 23 évesen?
Talán mert nincs kedvem minden este ilyen sokáig ezt csinálni?
Nem azt mondom, hogy nem szoktam. Mert szoktam. Csak nem minden este, abba tuti beleőrülnék.
Egyrészt ha te érzed nemnormálisnak az éjszakai eldurranásait, valószínűleg te hanyagoltad el. Szóval ő miért tenné meg neked, ha te b_szol rá?
Másrészt nem kellene az agyad eldobni, csak észrevenni, hogy akit elvileg szeretsz, mikor kívánja a dugást. Nekem ez a közöny.
Harmadrészt akkor béna vagy benne, nem az ő hibája.
Előző vagyok; amikor én nyalok, direkt sokáig húzom, akikkel voltam, mind reszkettek, hogy ne hagyjam abba, meg gyorsabban, de én azért sem, hogy tovább tartson, mert szerettem érezni az örömüket.
Belőled ez hiányzik. És itt nem velem van a gond.
Nem értem miéért kell támadni a kérdezőt. Ő is ember mint mindenki más.
A kedves partnernek van lába, és van keze. Kimegy a mosdóba, és kiveri magának. Senki nem kötelezhető a szexre bármikor. Ha egy kapcsolatban nincs alkalmazkodás, az szépen meg is öli a kapcsolatot.
Kérdező. Ne hallgass a sok gyermekre. Mert f eltételezem a válaszadók zöme 18 sincs.
Nem kell vele orvoshoz menni. Törülköző, vagy oldja meg magának lefekvés előtt. Ennyi.
Jól van utolsó, mehetsz is a helyedre, ez 1-es alá.
Ha szerinted egy együtt élő párnál normális az, hogy az egyik fél b_szik a másik igényeire, akkor csak gratulálni tudok ehhez az önző, agyatlan gondolkodáshoz. Ha van barátnő, verjem a f_szt, mert szarik rá?
2 idióta.
Szerintem nem beteges.
Elég gyakori huszonéves férfiaknál is,hogy nagyobb idő kihagyása után spontán magömlésük lesz.
Úgy tűnik,hogy a barátodnak 3-4 nap szex nélkül is elég ahhoz,hogy ilyenje legyen.
Továbbá úgy tűnik,hogy nem maszturbál a szexen kívül,mert akkor nem lenne magömlése.
A plussz törülköző jó megoldásnak tűnik,ha nem akarod neki este kiverni.
Köszi a normális válaszokat!
Senki nem mondta hogy szarok rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!