Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki belole? Remenytelen szerelem?
Figyelt kérdés
Mar nagyon regota szeretek egy fiut,de o kicsi jelet sem mutatja ,hogy eu viszonzott..sok volt a felreertes stb
En csak azt szeretnem megtudni h h kell elfelejteni
Nem talalkozni vele lehetetlen..teljesen ugyanaz a barati korunk
2016. szept. 25. 09:14
2/10 A kérdező kommentje:
Hmm elgondolkodtato
2016. szept. 25. 10:25
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Komoly valaszoknak is orulnek:)
2016. szept. 25. 10:57
5/10 anonim válasza:
Bocsi, de ezt muszáj volt kiraknom.
Szóval járj el otthonról, kezd egy új hobbit, ismerkedj új emberekkel
6/10 anonim válasza:
Lovagolj! Én is lovagolok és egyáltalán nem hiányoznak a fiúk mióta lovagolok! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Az a gond h en valami tenyleg olyanra vagyok kivancsi ami miatt nem kene megvaltoztatnom az eletvitelemez(hobbi,emberek) hanem kizarnam h ott van
2016. szept. 25. 11:34
9/10 anonim válasza:
Bmeg!! Meg se kérdezted tőle! Akkor honnan tudod? Ez a baj hogy sokat képzelnek a valóságba... Attól hogy nem mutatta az nem jelenti hogy nem szeret! A mostani barátom egy csepp jelét se mutatta hogy szeret! Mégis odajött hogy többet akar mint barátság. És én elfogadtam. Ennyi. Sokat gondolkodsz a hamis tényeken... Menyj oda hozzá és mondd el neko
10/10 A kérdező kommentje:
Biztosan tudom
Par honapja felreertes miatt mondta azt amit mondott,de amiatt akkor azt mondta nem kedvel
Mindenkivel a tarsasagban lanyokkal aranyosan viselkedik,hozzam nemis szol kb ,kerul
Ha erdekel ,akkor szivesen leirom neked privatba,talan segiteni is tudsz:)
2016. szept. 26. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!