Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mar nagyon szenvedek az egésztol? (Reménytelen szerelem)
3 éve kezdődött az egész (19 fiú) amióta rájöttem h lehet meleg vagyok, es azzal elkezdődött egy szerelem, egy mely es mindent elragadó. 3 eve szenvedek miatta, o hetero, komoly kapcsolata, jo boldog élete, jol tanul stb. Néha vettem észre melegsegere utaló jeleket.
Tavaly ősszel valami elmúlt es a szerelem áttért ragaszkodás ba (amit idén tavasszal vettem észre ) azelőtt hihetetlen boldog
Voltam hogy elmúlt es kiegyensulyozottabb voltam. Aztán amikor elkezdődött ez a mely ragaszkodás es szerelem ujra, elkezdtem szenvedni es máig ez történik. 1 hetes osztálykirándulás után ugyan felerosodott, alapvetően jóban vagyunk egymással, egyáltalán nem látszik amikor beszélgetünk hogy
Oda vagyok érte, de nem tudom meddig bírom. Tudatosan próbálom magam lebeszélni erről , komolyan mar utogetem magam, hogy felejtsem el de egyszerűen nem megy. Faj ha nevet es nem velem, faj ha beszélget es nem velem, faj ha jo kedve van de nem velem, faj ha a baratnojeerol beszél, faj ha nem tudom mi van vele, es ha baja van . Egyáltalán nem vagyok önző es szeretem az érzést hogy boldog. Csak egyszerűen nem tudom magam kontrollalni es nem telik el ora úgy hogy ne gondolnek ra, érzem az illatát, a vonzódás pedig egyáltalán nem csak szexualis. Álmodom vele, jo kedvvel keveredett szenvedés, ha ra gondolok.
Mit tancsacsoltok, mit tegyek, hogyan legyen vége az orlodesnek? Elfoglaltsag semmit sem segített, egyszerűen nem tudom mit tegyek. Beszélni erről nem tudok beszélni senkivel, felekhogy család barátok nem értenek meg, megutalnanak.
Köszönök minden HASZNOS tanácsot.
Köszönöm. Ugy érzem, jobban bele orulnek napló írással az egészbe. Van egy lány, akivel jóba vagyok, neki elmondhatnam, De nem akarom, mert nem érzem a barátságunkat elég jónak, hogy mondjam, uralkodik felettem. Családom közül anyámat választanám, de érettségi éve van, nem akarom hogy tönkre tegye az egész a kapcsolatunkat, minden fel boruljon , o kiboruljon, alapvetően nagyon rossz az önbecsülésem, onertekelesem, nem vagyok magabiztos. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani. Az a baj, hogy a fiú is ugyanarra az egyetemre jár jövőtől vszeg mint en. Legszívesebben soha többe nem látnám öt, hátha úgy elfelejtem, de az lehetetlen.
Tényleg az idő segít , mikor múlik el ez az első szerelem, egyszerűen tényleg minden ötletem elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!