Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, mar nagyon szenved...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mar nagyon szenvedek az egésztol? (Reménytelen szerelem)

Figyelt kérdés

3 éve kezdődött az egész (19 fiú) amióta rájöttem h lehet meleg vagyok, es azzal elkezdődött egy szerelem, egy mely es mindent elragadó. 3 eve szenvedek miatta, o hetero, komoly kapcsolata, jo boldog élete, jol tanul stb. Néha vettem észre melegsegere utaló jeleket.

Tavaly ősszel valami elmúlt es a szerelem áttért ragaszkodás ba (amit idén tavasszal vettem észre ) azelőtt hihetetlen boldog

Voltam hogy elmúlt es kiegyensulyozottabb voltam. Aztán amikor elkezdődött ez a mely ragaszkodás es szerelem ujra, elkezdtem szenvedni es máig ez történik. 1 hetes osztálykirándulás után ugyan felerosodott, alapvetően jóban vagyunk egymással, egyáltalán nem látszik amikor beszélgetünk hogy

Oda vagyok érte, de nem tudom meddig bírom. Tudatosan próbálom magam lebeszélni erről , komolyan mar utogetem magam, hogy felejtsem el de egyszerűen nem megy. Faj ha nevet es nem velem, faj ha beszélget es nem velem, faj ha jo kedve van de nem velem, faj ha a baratnojeerol beszél, faj ha nem tudom mi van vele, es ha baja van . Egyáltalán nem vagyok önző es szeretem az érzést hogy boldog. Csak egyszerűen nem tudom magam kontrollalni es nem telik el ora úgy hogy ne gondolnek ra, érzem az illatát, a vonzódás pedig egyáltalán nem csak szexualis. Álmodom vele, jo kedvvel keveredett szenvedés, ha ra gondolok.

Mit tancsacsoltok, mit tegyek, hogyan legyen vége az orlodesnek? Elfoglaltsag semmit sem segített, egyszerűen nem tudom mit tegyek. Beszélni erről nem tudok beszélni senkivel, felekhogy család barátok nem értenek meg, megutalnanak.

Köszönök minden HASZNOS tanácsot.

2016. szept. 10. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A családod tudja hogy meleg vagy? Ha nem, akkor mindenképpen még kéne ezt beszélned velük. Szerintem ugyan úgy fognak szeretni, mint előtte. Ugyan is valakit nem lehet csak azért szeretni, mert mondjuk heteró. A családod ugyan úgy fog szeretni, valószínűleg támogatni is. Azt sajnos nem tudom megmondani hogy hogyan felejtsd el őt. Állítólag minél többet gondolsz rá, annál könnyebb túltenned magad rajta. De ez ugye szakítás után van... én nem vagyok olyan helyzetben mint te, de lehet hogy segítene (lehet hogy hülyeségnek hangzik) ha naplót írnál. Nekem is rengeteget segített amikor depressziós voltam. Nem nagyon beszéltem róla, inkább leíram. Próbáld ki, hátha jó lesz. Remélem segítettem.
2016. szept. 10. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ugy érzem, jobban bele orulnek napló írással az egészbe. Van egy lány, akivel jóba vagyok, neki elmondhatnam, De nem akarom, mert nem érzem a barátságunkat elég jónak, hogy mondjam, uralkodik felettem. Családom közül anyámat választanám, de érettségi éve van, nem akarom hogy tönkre tegye az egész a kapcsolatunkat, minden fel boruljon , o kiboruljon, alapvetően nagyon rossz az önbecsülésem, onertekelesem, nem vagyok magabiztos. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani. Az a baj, hogy a fiú is ugyanarra az egyetemre jár jövőtől vszeg mint en. Legszívesebben soha többe nem látnám öt, hátha úgy elfelejtem, de az lehetetlen.

Tényleg az idő segít , mikor múlik el ez az első szerelem, egyszerűen tényleg minden ötletem elfogyott.

2016. szept. 10. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval igen, családom nem tudja. Kicsit konzervativak, nekem úgy esett le, próbáltam terelni néha a témát itthon, nem szeretik annyira a melegeket.
2016. szept. 10. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha vannak barátaid beszèld meg velük.A család ìgyis ùgyis szeretni fog.Meg szerintem is vezess naplòt.De amit most fogok irni azt arra irom hogyha mindenki megutálna tèged emiatt.(Ha szoros kapcsolat van a család ès a bárátok ès közötted akkor ilyen nem lesz).Menj el pszihològushoz ott beszèld ki magad vagy mêg segìthet is.Az utòlsò az a Zs terv.Tehát az csak a legvègső eset.
2016. szept. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!