Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy reménytelen szerelem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy reménytelen szerelem, hogyan felejtsem el? A többi lent.

Figyelt kérdés

Ez egy elég bonyolult sztori...

Szóval. Tudom fiatal vagyok,de kérem ne ítéljetek el.

Nemsokára 14 leszek, és van barátom, akivel évek óta volt vlm köztünk, de csak most jöttünk össze 1 hónapja. Szeretem, tényleg..de egyre inkább úgy érzem, hogy nem rá van szükségem. A helyzet innentől nehezebb.

Úgy 4 napja ismertem meg egy srácot...a tesómmal egykorú..vagyis 18 éves. Látásra sokkal kevesebbnek tűnik, inkább 15-16.

Megállás nélkül ő jár a fejemben, és fizikailag is fáj, hogy tudom teljesen reménytelen. Buta és naiv dolog azt hinnem, hogy talán észrevesz...

De a mosolya..a nevetése...és a gyönyörű zöldeskék szeme...a humora, a viselkedése, a gondolkodása...rabul ejtett.

Annyira hülye vagyok, hogy reménykedem, és nagyon jó lenne ha kiderülne, hogy csak belehabarodtam, és ez hamarosan elmúlik.

Valaki kérem segítsen, hogyan felejtsem el, hogyan iktassam ki a gondolataimból...hiszen ez (ha szerelem egyáltalán) reménytelen szerelem...semmi esély rá, hogy valaha is legyen valami, ekkora korkülönbség talán csak sok év múlva elfogadható.

Valaki segítsen:(

2016. júl. 25. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy épésszel gondolkodsz, esetleg pár év múlva lehet nála esélyed.

Ne aggódj, lehet fellángolas! Azt még úgymond konnyebb is kiiktatni magadból. Rendes, elmélyült szerelem ne legyen, mert az rohadtul fáj.

Próbálj meg ne rá gondolni, kösd le a gondolataidat, videojáték, zene, film, meccs, sport.

És ha fellangolas el fog múlni.

Elnézést az esetleges helyesírási hibákért!

2016. júl. 25. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy segítettél, de sajnos ezek közül egy sem vált be..semmi...egész nap filmet nézek, beszélgetek a barátaimmal stb stb

Nem tudom elfelejteni. De majd jobban igyekszem :)

Tényleg köszi...

2016. júl. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!