Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (fontos)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (fontos)

Figyelt kérdés
Eléggé bejön Sabrina Carpenter, olyannyira hogy amikor meglátom egy képen elönt olyan nagyon fura érzés. úgy érzem megőrülök érte. A stílusa meg minden pont megfelel a lány ideálomnak. Az érzés pedig egyszerre jó és rossz is. Mit tegyek? Nagyon tetszik.16/F

2016. szept. 23. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Jesus Christo
2016. szept. 23. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez csak egy fellángolás egy hiresség iránt. Ennyi nem több. Majd ha lesz barátnőd akkor majd vele leszel igy.

Kb mint a bnőm csak ő Harry Styles-el van igy:)

2016. szept. 23. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz semmit sem tenni, de abszolút megértem, hogy miért szimpatikus neked, van egy kisugárzása. :) Megjegyzem, eddig nem is ismertem őt, csak rákerestem a neten. Majd találkozol valakivel a hétköznapokban és jobban fellángolsz iránta.
2016. szept. 24. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Vágom.

De addig is amíg ez a helyzet nincs valami amivel enyhíteni lehetne ezt az érzést?

Néha elég rossz tud lenni nem is értem miért

2016. okt. 14. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!