Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Tudnátok segíteni?
Szóval van egy fiú aki már régóta tetszik..de nagyon elcsesztem! Nemrég költöztek el de csak pár hónapra és én elakartam mondani neki, hogy szeretem...de nem mertem...és már nembírom tovább...el kell neki mondanom valahogy..és azon gondolkodtam, hogy mivel én jóba vagyok vele és szoktunk skypolni ezért tennék rá célzásokat...de muvel én olyan szinten béna vagyok az ilyen célzásokban, hogy inkább feljöttem ide bátha tudtok ti oár tippet adni xd (amúgy eggyik ismerősöm szerint tetszek neki) és hát én úgy akarom, hogy nem akarok kitálalni neki h szeretem én azt akarom, hogy ő jöjjön rá és ő kérdezze meg..vagy ahogy ezt szokták mondani...
Tehát igazábol milyen célzásokat tegyek rá, hogy gondolja de ne tudja biztosra, hogy mi a szitu. Ötletek?
Szeretsz valakit?
Szerinted?
Igen?
Találgass.
Engem?
Igen :3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!