Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos! Mit tegyek az első randin? 16/l
Holnap fog hozzám érkezni egy srác, akivel még nem vagyunk együtt (mivel még nem is találkoztunk de 1 éve ismerjük egymást). Ez a srác egyébként orosz, szóval elég messziről fog jönni és nem akarok neki csalódást okozni. Próbáltam kitalálni pár dolgot pl megmutatom neki a kedvenc helyeimet, de ezen kívül még szeretnék különlegesebb dolgokat is. Pesten lakom egyébként, úgyhogy nem egy kis városban vagy faluban ahol 1-2 nap alatt kivégzünk mindent. Ez a srác 1,5 hétig lesz itt szóval változatosnak is kéne lennie. Azt tudom róla, hogy velem ellentétben többet szokott bulizni járni, ettől függetlenül nem szeret inni, csak keveset, cigizni nrm szokott, szereti az állatokat, szeret videójátékokat játszani, nem szeret egy helyben ülni szóval azért is kellenének olyan dolgok, amikhez lehetőleg ki kell mozdulni (itt most nem pokemon go-ra gondolom mert nem szeretem és hidegen hagy). Valamint a legnagyobb hobbija a rajzolás, szokott koncertekre járni, bár a kedvenc együttese pont nem nagyon megy oda. Érdeklődik a mindenféle film után, egyszer egyik osztálytársával elkezdtek "forgatni egy filmet" aztán csak elröhögték az egészet és nem lett belőle semmit :D
Azt is mondta, hogy hoz nekem különleges dolgokat, amiket itt nem lehet kapni, úgyhogy majd én ks előállok ilyenekkel :)
Normális válaszokat kérnék!! Előre is köszönöm.
(Amúgy a srác ma lett 18 éves)
#2: A lány 16 éves és még nem is találkoztak.
Attól,hogy te ilyen állat vagy, ne ajánlgass ilyet másoknak.
Egy ilyen távkapcsolattal nagyon, nagyon sok szenvedés jár majd... ezt gondold át, ha még nem tetted. De akkor is ha igen.
Egyébként este menjetek el a bulinegyedbe, Gozsdu udvar, Király utca környéke, iszogassatok kicsit, ha van valami jó buli azt se hagyjátok ki... Napközben meg van nagyon sok jó étterem, és nagyon sok látnivaló Budapesten, nem nehéz feltalálni magad, én 14 éve élek ott és még mindig tud újat mutatni. Nézegess olyan oldalakat, amik Budapest érdekességeit, meg jó helyeit sorolják, van sok ezer ilyen.
19f
Nem csak azzal lehet várost nézni, akivel az életét akarja leélni az ember. Budapesten rengetek látnivaló van. Városliget, andrási út, várkert bazár, vár, Gellért hegy, parlament. Vegyetek napi BKV jegyet és járjátok be a várost. A nagy vásárcsarnok is izgalmas, mellette a szabadság hídon lehet sétálni, a Gellért térnél van a sziklakápolna (az mondjuk fizetős)
Lehet zabálni sokat. Hétköznap a Rákóczi grillnek egész baráti ára van és hülyére eheti magát magyar kajákkal.
10 éve élek itt, de már 1,5 hét kevés, annyi mindent tudnék mutatni egy idegennek.
Ha van sok pénzetek, akkor New York kávézóba mindenképp üljetek be egy kávéra. kb. 1.500 a kapucsínó, de azt a helyet látni kell. Eddig akit oda vittem, mint azt mondta, hogy WHHHHOAAAAAAAHHHHHH!
Ha még eszembe jut valami, akkor szólok, addig is: [link]
A már említetteken kívül
A szabadság híd most gyalogos barát nagyon emlékezetes szelfiket lehet lőni róla;
felmehettek libegőzni. Vagy: Moszkváról ( szél Kálmán) néhány megálló a fogaskerekű, azzal fel a végállomásig, onnan vagy "úttörő"vasút, vagy kiadós séta az Erzsébet kilátóig, ott bámészkodás majd lefele gyönyörködtök a panorámában a libegőn. Lenntről busszal vissza a városba. Bő fél napos program 😃
esetleg vidd el fürdőbe, (és akkor jobban szemügyre is tudjátok egymást venni😉)
Ha szeret videójátékokkal játszani, akkor valószínűleg CS:GO-zik. Ebben az esetben mond neki ezt: cyka blyat, idi nahui. Feleségül fog venni és életed végéig tisztelni fog.
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!