Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontos nálatok lányok egy fiúban? Mi az első?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 00:33
2/8 anonim válasza:
Minden lánynál más, de pl a humor mindig (majdnem) fontos meg nálam az, hogy értelmes legyen a srác ès hogy jól el hülyéskedjünk együtt
3/8 anonim válasza:
Nekem ez meg van a lany baratommal es azt mondta hogy nem tettszik neki senki 13/F
4/8 anonim válasza:
A legelső az, hogy legyenek meg a saját elvei, és ezek mellett tartson is ki. Azt hiszem, ebből már elég sok minden következik, pl. hogy egy gerinces és határozott emberről beszélünk, de a listát még így is lehetne folytatni. Számomra ezen kívül annyi a lényeg, hogy szeressen, és ezt képes legyen kimutatni (...ha már én kissé esetlen vagyok ezen a téren), tanulja meg kezelni a stílusom és a hülyeségeim, illetve legyen hozzám őszinte és hűséges. A külső nekem nem olyan fontos, szerettem már bele olyan srácba is, akinek a megjelenését elsőre átlagon alulinak (azért persze mértékkel) láttam.
5/8 anonim válasza:
Legyen humora,és működjön köztünk az a szikra.
6/8 anonim válasza:
A humor mindenkeppen nagyon fontos. Arrol arulkodik,hogy az illeto intelligens,es jo,ha meg tud nevettetni.
Illetve az,hogy megbizhato legyen. Nem szeretem szakitas utan visszahallani a maganeleti dolgaimat.
7/8 anonim válasza:
A legelső mindenképpen a humor és a pozitivitás. :)
8/8 anonim válasza:
En elsore egy fiun a hajat nezem, a magassagat, meg a ruhait.
Belsoben a humor a legfontosabb, hogy valamilyen szinten muvelt legyen es, hogy zenekben hasonlo izlesunk legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!