Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondom egy lánynak, hogy fontos nekem, akkor az gáz?
Figyelt kérdés
Nem sok minden van köztünk, talán barátok vagyunk, de én többet szeretnék.2016. szept. 3. 21:59
1/6 anonim válasza:
Amivel sütni szoktál az gáz, ez nem :D
3/6 anonim válasza:
Attól függ milyen a csaj.
Ezt akár ki is használhatja...
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Mivel a pasik nem szeretnek beszélni az érzéseikről, ezért ezt egy lány értékeli :)
5/6 anonim válasza:
Nem az. nekem személy szeriont nagyon jól esne , ha valaki ezt csak így elmondaná. Na persze , nem egy teljesen vadidegen ,mert akkor megijednék , de ebben a helyzetben jól esne :)
6/6 anonim válasza:
Ha fiú vagy és magabiztos, van önbizalmad stb.
És a lány is normális akkor nem gáz, sőt az egy nagyon jó, becsülendő dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!