Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » FONTOS! Vajon jól teszem ha...

MESI0202 kérdése:

FONTOS! Vajon jól teszem ha megmondom neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki a legjobb barátom volt, majd megoolodottuk a nézet eltérést. Az a fiú igazából tetszik nekem. Most hogy kibékültük, (habár szerinte nem voltunk haragban), jól tenném ha megmondanám neki hogy tetszik nekem? Fontos lenne!!! Én örülök hogy kibékültünk, ezért is lenne annyira fontos. Mostanéban minden nao viberezünk,és még csatolom ezzel kapcsolatban azt, hogyott mondjam meg neki, vagy személyesen. Plussz, hogy mondjam meg neki.
2014. febr. 15. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd el sétálni, ha úgy érzed, hogy megvan a kémia, akkor beszéljetek meg más programot is... ha ekkorra sem veszi a lapot, akkor válts stratégiát, de addig jó lesz ez.
2014. febr. 15. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
kfc-ni megyünk, de pár haver még ott lesz.
2014. febr. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!