Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám lekoptatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lekoptatni magamról a fiukat?

Figyelt kérdés
Egy magas vékony formás lany vagyok es akár hova megyek egyszerre vagy öten jonnek oda h szia mi a neved meg h csinos/szep vagy a suliban az osztályban is az összes fiu szinte belém szerelmes es mar nagyon idegesít... Mert egyszer pl egyik barátnőm pasijat "nyúltam le" ami nem igaz mert nekem nem is jott be a fiu de a srac ram mászott es mar en kellettem neki... Neha viszont eleg kellemetlen is mert mindenki rosszat gondol rolam mert a fiuk folyton rajtam lógnak... Valaki valami tanács?

2016. szept. 22. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Egy darabig ne moss pinát. Nem fog elmaradni a hatás.
2016. szept. 22. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Mond azt,hogy van pasid xd.
2016. szept. 22. 16:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a másodiknak de mar mondtam... De meg utanna is jottek... Nem hagytak abba
2016. szept. 22. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
jelentsd fel őket zaklatásért, szexuális zaklatásért...
2016. szept. 22. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha túlságosan nyomulnak rád pofoz fel őket ;)
2016. szept. 22. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. szept. 22. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy iszonyatosan szép kell legyél ahhoz, hogy menjek utánad a fiúk (persze ez ellen nem ajánlatos tenni), vagy kirakatba rakod magad (ez ellen pedig tanácsos változtatni). Az nem lehet, hogy MINDEN fiú "beléd szerelmes", még akkor sem, ha bomba jó alakod van.
2016. szept. 22. 17:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Hat nem szoktam ilyen nagyon villantos ruhákat hordani... Ja es irtam h minden fiu SZINTE belem tehat nem az összes... 😉 am meg oke h nem kell valtoztatni azon h szep vagyok es tenyleg jo h jonnek utánam es nem kel utannuk futni... Csak hat van egy határ amit ezek a fiuk mar kezdik átlépni... Ezert idegesítő mert eleinte oroltem neki de most már irrital
2016. szept. 22. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
nyugi az ien lányok nem jönek be akik leakarnak koptatni embereket :3
2016. szept. 22. 19:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolso válaszoló... En nem értelek ezt mire erted?
2016. szept. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!